perjantai 1. huhtikuuta 2011

Sairastelua ja keppijumppa

Ensimmäinen blogipostaus  vähän viimeaikaisista kuulumisista. Tänä talvena on sairasteltu oikein urakalla. Tänä talvena tuntunut, että moni sairastaa ja paljon ja tuntuu myös siltä että ne jotka tänä talvena sairastavat ovatkin sitten sairastaneet koko kylmän talven. Itsestäni ainakin tuntuu että nyt on sairastettu vähintäänkin kymmenen seuraavan vuoden edestä. Aikaisempina vuosina en ole paljoakaan sairastellut, mitä nyt joka talvi jotain nuhaa ja kröhää. Viime talvena olin yhden viikon vähän pahemmassa flunssassa, mutta that´s it! Tänä vuonna sairastelu alkoi sitten tuolla loka-marraskuun paikkeilla jatkuvalla flunssalla, joka aina välillä äityi niin, ettei töissä jaksanut ja parin päivän sairaslomia kertyi, kunnes sitten joulukuun alkupuolella tulin pahemmin kipeäksi ja lopulta pitkä flunssa jakso äityi angiinaksi, joka meitillä on kerran lapsena ollut.

Helmikuun lopulla alkoi taas flunssa oireita ilmentyä ja tällä kertaa iski keuhkokuume, siitä on nyt onneksi toivuttu. Aivan hirvittävä tauti ja voimat katosi totaalisesti. Keuhkokuumeen jälkeen töihin palattua, viikon päästä iski taas flunssa ja se olikin viime viikko, jonka sitten vietin kotona maaten. Ja nyt on taas flunssa selätetty, mutta alkoipa jo sitten heinänuha ja kyllä, jo maaliskuun puolella.

Nyt on sitten hieman keppijumppaa harrastettu ja pientä kevyttä liikuntaa. Keppijumppa tulee siitä että tänään vedin salilla tankopumppitunnin ja olen biisit kerrannut läpi kepin kanssa. Tuo tankopumppi on vähän niin kuin bodypump ja vedän ihan nyt sijaistuksen, kerran ennen vetänyt kyseisen tunnin ja siitä kolme kuukautta aikaa. Pelkällä kepilläkin voi saada varsinkin kyykky biiseillä jalat kipeiks… Tänään sitten vedin ton tankopumppitunnin, tangossa kokoajan ihan huppupainot 5kg ja olkapääbiisin viparit tehtiin  1,5kg:n käppäreillä, ojentajat sentään 3 kilosilla :D Tunnin jälkeen ihan hakattu, mutta hyvä olo ja tunnin veto oli kivaa!!!! Lisää sijaistuksia, kiitos!

Nyt venytelty reilusti melkein tunnin ajan ja nyt saunaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti