lauantai 2. huhtikuuta 2011

Liikunnan riemua ja herkuttelua

On se vaan kivaa kun on tervehtynyt ja voi taas touhuta kaikkea. Eilinen pumpputunti ei vielä aamusti pahasti tuntunut lihoissa, kiitos eilisen venyttelyn ja saunan lämmön :) Tänään sitten ajattelin et vois olla hyvä käydä vielä koko kroppaa läpi ja vähän aerobistakin, joten suuntasin salille pace 60´ tunnille ja hiki virtasi! Keskisyke oli ilman loppuvenyttelyjä 146 ja max 175 (heh eilisellä tankopumppitunnilla oli keskisyke 175 ja max 196, askelkyykky biisiä mentäessä kuuntelin kun polari alko piippaa että nyt ollaan yli max sykkeiden).

Tänään on sitten meitin herkku päivä. Syön aika samalla kaavalla päivittäin, päivällinen lähinnä vaihtelee ja on mitä milloinkin, lauantaisin on sitten meitin herkkupäivä! Ja tänään kaupasta lähti mukaan lakumix pussi ja vähän suklaata tietty :) Viikonloppusin tulee ylees myös panostettua ruokaan vähän enempi, päivälliseen ja iltapalaan lähinnä, tänään luvassa pippuripihvejä, valkosipuliperunakroketteja, vähän patonkia, salaattia ja punkkua, illalla sitten lämpimät tonnikalaleivät ja mieshän nää herkut kokkaa <3

Ja lopuks vielä kuvaa mun uudesta hienosta eväsboxista, siis termo eväs rasiasta, joka lupaa pitää ruuan kylmänä tai lämpimänä viisikin tuntia. 6dl rasia vetää ja sit siin on irrotettava väliosa (joka näkyy tos laatikon kuvas, huonosti kylläkin) jolla voi erotella ruokia jos tykkää ja kansi menee niin ettei ruokien pitäs sekottuakaan jos käyttää tota väliosaa, muutenkin pitäs olla tiivis boxi, kantokahva ja kaikkea :) ja tietty pinkki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti