maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kultsalta fiilistä sekä kipinää

 FITNESS CLASSIC 2011


Pääsiäisviikonlopun lauantaina oli suuntana Helsinki ja Kultsan Fitness Classic kisat, jotka starttasivat hienosti Fitneksen vapareilla. Yllä olevassa kuvassa Fineksen voittanut Tiina Kasvi. Tiinan vapari  oli upea kuten aina, samoin kakkoseksi tulleen Mirka Lomanin vapari oli hyvä, kumpaakin olisi kauemmankin katsonut.
Oma suosikkini Heidi Sorsa pokkasi oikeutetusti isoimman pokaalin body fitness alle 163 sarjassa. Siinä on naisella upea fysiikka, ei liikaa lihasta eikä liian kireäksi vedetty. Upeat pyöreät lihakset ja naiselliset muodot vartalossa sekä naisellinen esiintyminen. 

Heidi näytti upeaa mallia myös uudesta T-kävelystä, näkee että Heidillä tästä oli kokemusta! Ulkomailla kun T-kävely on käytössä, Suomeen rantautui vasta tänä keväänä ja tästä lisäyksestä onkin ollut sekä puolesta puhujia, että vastustajia. Itse tykkään tästä lisästä sekä katsojana että mahdollisesti vielä kisaavana!

Kolmanneksi tullut Tiina Vaskelainen myös upea ja raikas näky! Hänelle olisin suonut jopa toisen sijan! 

Tällaisia kilpailijoita laji tarvitsee ja näissä naisissa tavoitetta itsellekin! :) Itse tykkäisin Fitness lajista vielä enemmän kuin Body Fineksestä, jos vaan minusta olisi tekemään vapari niin se olisi lajini... 

Ja olihan tuolla paljon muutakin, oikein hyvät kisat! Miehissäkin piisasi katseltavaa! ;) Hyviä tulokkaita ja nuoria sekä bf:ssä että cbb:ssä!

Motivaatio treenille ei hukassa ole, mutta kyllä taas lisäkipinää tuli ja salille olisi heti tehnyt mieli lähteä :) Lauantaina kuitenkin vasta iltamyöhään kotona ja sunnuntaina sali oli kiinni ja oma kotisali on kuitenkin aina se paras sali, jossa saa parhaat treenit... :) Sunnuntaina tuli sitten avattua rullaluistelu kausi ja heti kolmen vartin lenkillä, vähän tuntuu pakaroissa, mutta yllättävän vähän... vielä... Tänään sitten suuntasin pyörällä salille, ensin oma hauis-ojentaja-vatsa treeni ja sitten vielä yks pace ohjaus ja tunti olikin ihan täynnä! :)

Sisällä ei malttais pysyä kun on niin hieno ilma ulkona, mutta opparia on vaan edelleen rustattava ja toivon mukaan tämäkin rutistus on pian ohi ja opinnot kohtaa päätöksensä, yks iso O vaan puuttuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti