lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa ja hymyä huulessa!

Ihania kevät päiviä eletään! Vaikka on opparistressiä, työkuviot epäselvät ja mikä milloinkin mietityttää, ei voi kun hymyillä kun ulos lähtee! :) Kaikki huolet unohtuu....

Tänään aamusti polkaisten pyörällä salille treenaileen kevyesti olkapäät ja vähän vatsaa. Treenin jälkeen suuntana kaupunki ja ihanan ystävän treffaaminen, jonka näin viimeksi häissäni viime kesänä. Oli niin ihana kaffetella tunnelmallisessa kahvilassa ystävän kanssa ja kera hyvän cappuchinon ja suklaakääretorttu palaa nauttien! On pakko kertoa, että tämän ystävän kanssa lähetetään oikein vanhanaikaisesti kortteja ja kirjeitä toisillemme ajoittain ja se on ihanaa ja lämmittävää! Eilen treffasin myös hyvän ystäväni, korusuunnittelija Henna K:n ja tekee muuten aivan ihania koruja mm. hopeasavesta ja ties mistä! :) Sosiaalinen elämä alkaa palailla kun koulukiireet helppaavat! 

Vähän tuli tsekattua kaupungissa myös eduskuntavaalihappeningia ja hienosti SDP:n pisteestä laulettiin livenä  mm. Andrea Boccellin Con te Partiro, oli pakko oikein kuunnella alusta loppuun tämä kappale! Kyllä vanhasta demarikaupungista pitäisi mielestäni demareiden edelleen kerätä ääniä! Mutta ei enempiä politisointeja tähän blogi kirjoitukseen, ettei muutu nyt vakavaksi, ehkä toisena päivänä sitten :) 

Ja hymy huulilla pyöräillen kotiin! Lupauksista olen siis pitänyt ainakin tuon pyöräilyn ja pikkuhiljaa alan päästä oppariinkin käsiksi tehokkaammin. Pieni stressi opparin suhteen alkoi kehkeytyä loppuviikosta ja setietää vain sitä, että alan saamaan jotain myös aikaiseksi! :)

Toivon mukaan huomenna on yhtä ihana kevät päivä niin voin taas polkaista salille ja käydä ehkä käppäilemässäkin. Huomenna tiedossa treeniohjelman vika treeni ja maanantaina voidaan aloittaa astetta kovempi treeni. Niin jo sormet syhyis laittaa enempi painoa tankoon, mutta kevyt viikko on syytä pitää kevyenä ja nyt muutenkin pitkien ja pahojen sairastelujen jälkeen rauhallisesti aloittaa taas....

Kotona taiottiin lauantain kunniakis hyvää marinoitua tomaatti-mozzarella salaattia, yrttikanaa ja sienirisottoa kera valkkarin ja pullo oli kuin maljakko ja hyvääkin vielä! Suklaalevy myös varattu lauantain herkkutteluja varten! :)

Hymy

Hymy ei maksa mitään, mutta antaa paljon.
Se rikatuttaa häntä, joka sen antaa, 
muttei tee antajaansa köyhemmäksi. Se kestää vain hetken,
mutta joskus sen muisto säilyy ikuisesti. 
Kukaan ei ole niin rikas ja vaikutusvaltainen, 
että pystyisi tulemaan toimeen ilman sitä; 
eikä kukaan niin köyhä, ettei se häntä rikastuttaisi.

Hymy luo onnea kotiin, hyvää tahtoa liike-elämään ja 
on ystävyyden tunnus. 
Se tuo levon väsyneille, ilon lannistuneille, auringonpaisteen murheellisille, 
ja on luonnon paras vastamyrkky kaikkiin huoliin.

Siitä huolimatta sitä ei voi ostaa, kerjätä tai varastaa,
sillä toisinaan sillä ei ole mitään arvoa kenellekään kuin
poisannettuna.

Jotkut ihmiset ovat liian väsyneitä hymyilläkseen.
Hymyile sinä heille, 
sillä ei kukaan niin suuresti hymyä tarvitse kuin hän, 
joka ei itse enää jaksa hymyillä.

-Positiivarit-

Kaikilla on aikoja jolloin ei jaksa hymyillä, mutta muulloin hymyillään! Itseäni jo pienenä hämmensi kun minulta kysyttiin "miks sää hymyilet"  ja minä "Täh?" Tarvitaanko hymyilemiseen joku erityinen syy, tänään voisin vastata moiseen kysymykseen "eikö kevät riitä?" Onneksi en ole lopettanut hymyilyä ja vaikka olen joutunut tuon ihmeellisen kysymyksen eteen niin olen myös saanut paljon hyvää palautetta hymyilystäni, joten hymyä huuleen! :)

Hymy on loistetta iloisen mielen.
Hymy on paistetta sydämen pienen.
Sillä voi kukittaa elämän teitä.
Sillä voi kuivata kyyneleitä.


IHANAA KEVÄTTÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti