tiistai 5. huhtikuuta 2011

Lupauksia

Kevättä rinnassa! :)
Vähän lupauksia kirjailen niin josko niistä paremmin sitten pitäisi kiinni... :)

Huomenna starttaa taas työmatkat fillarilla! Eli vähän aikaisemmin pitää herätä tai touhuta aamulla hieman nopeampaa...

Ja lupaan myös tarttua nyt kunnolla kiinni opinnäytetyöhöni, jonka pian pitäisi olla jo valmis... Oppariini liittyen olen pitänyt vuorovaikutusleikkikerhoa päiväkodissa pienryhmälle ja yksi kerho kerta (ensi viikolla) olisi enää jäljellä! Teorian kirjoittaminen laahaa pahasti aikataulusta perässä, kun vaan pääsis kiinni juttuun niin eiköhän se siitä. Yleensä kun saan kirjoittamisen alkuun niin johan alkaa ajatus lentämääm ja tekstiä tulee! Nimeksi opparille varmaankin tulee vuorovaikutus ja leikki tai sitten tuo sanahirviö vuorovaikutusleikkikerho :) mikäli jollakulla heräsi kiinnostus niin kerho pohjautuu Ryhmä-Theraplay menetelmään ja lyhykäisyydessään kyse on vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja tukemisesta leikin avulla..

Liikunnan riemua on ollut alkuviikosta ja nyt elohiirtä ei pysäytä mikään, sen lupaan myös! Aktiiviseen elämään kiinni pääseminen auttanee ehkä pääsemään eteenpäin tuossa opparissakin. Sitä on sairastellessa niin tylsistynyt ettei ole jaksanut tarttua sitten mihinkään.... 

Takaisin tuohon liikunnan riemuun :) Eilen starttasin kuntoilujen osalta viikon pilates tunnilla, vartalon hallintaa ja lihaksia metsästäen :) Harmikseni heti ensi viikolla pilatekseen tulee taukoviikko kun ensi viikolla ei tuntia ole. Tänään olin sitten salilla jumppailemassa köykäsesti jalkoja. Huomenna ois tarkotus salille hipsiä illalla ohjaileen pace tunnit ja tuntien välissä suunnitelmissa tehdä rintajumppaa. Torstaista tuleekin treenitön päivä, luvassa hierontaa pitkästä aikaa!! Vähän jumeja selästä auki ja nestettä liikkeelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti