lauantai 3. syyskuuta 2011

Syyskuun pirteyttä!

Tämä blogipostaus syntyy hyvästä fiiliksestä!

Pakko se on myöntää kesä on takana ja syksy on tullut. Syksyssäkin on paljon ihanaa, kauniita päiviä ja pimeneviä iltoja jolloin kynttilät luo tunnelmaa. Syksyyn kuuluu myös ihanaa väriloistoa. Viilenevä ilta pakottaa pukemaan enemmän päälle ja sää vaihtelee päivänkin aikana paljon, mutta taakse jäänyttä kesän ihanuutta ja lämpöä ei kannata surra, kesä tulee taas ensivuonna ja Suomessa kun elää on pakko vaan hyväksyä nämä neljä vuodenaikaa ja siksipä niistä kannattaakin ottaa kaikki irti. Täällä syyskuu lähtenyt reippaasti käyntiin ja pirtsakkaa naista ollaan, energiaa ja hyvää fiilistä tuntuu riittävän! :D

Heti syyskuun eka päivänä haettiin uus lookki parturin tuolista ja salilla odotti vieläpä uudet Better Bodies:n treenivaatteet. Pienet asiat piristävät kovasti. Tukka tyyliin sain inspistä eräältä ystävältä jolla vuosia sitten oli ihan sikamagee otsatukka eräässä hiusmuoti näytöksessä ja aina joskus olen miettinyt että uskaltaiskohan sitä joskus.... Samalla parturilla käyn Salon Ameliessa jolla ystäväni tuolloin kävi, kun asui vielä samassa kylässä :) Tukkaan tuli vähän särmää, kuten alla olevasta kuvasta näkyy ja uusissa treenivaatteissakin piti vähän posettaa :D

Perjanataina vietin iltaa muutaman tunnin JHL nuorten porukassa. Ensimmäsitä kertaa JHL nuorten tapaamisessa, mutta niin oli moni muukin. Porukka vaikutti kivalta! Taidanpa taas kun aikaa koulun loputtua on paremmin ruveta ay-liikkeen puolellakin aktiivisemmaksi. Nuorten ryhmä taitaa kutsua useamminkin tulaveisuudessa :) Menimme porukalla katsomaan Kulttuuritehdas Kehräämölle Seela Sella seisaallaan esitystä ja siinä kyllä 74-vuotias muori pisti nuoretkin nauramaan ja kyynelehtimään naurun ja koskettavuuden myötä. Esityksessä sai nauraa samalla kun sai ajattelemisen aihetta ja loppu oli koskettavaa ja yleisö nousi taputtamaan, mikä toi vanhalle teatterilaiselle ihan mielettömän hienon fiiliksen. Itsekin kun olen teatteri lavalla ollut, niin tuo ele toi vaan niin upean fiiliksen Seelan puolesta!
"Seela Sellan esittämä "kiukkuinen vanha nainen" antaa kyytiä ihan kaikelle: vanhojen ihmisten väheksynnälle, nuorten palvonnalle, julkkisten latteuksille, turhanpäiväisille elämisen ja sisustamisen ohjeille sekä taiteilijoille, jotka viihtyvät liian hyvin vallanpitäjien sylissä. Seela Sellan bravuuri on äkäisyydessään tikahduttavan hauska monologi, jota on esitetty jo yli 130 kertaa, yli 30 000 katsojalle."

Tämän päivän fiilistä ei sitten mikään ole pystynyt latistamaan. Täysin rinnoin nauttinut syksyn alkaneen hetkistä ja pikkuiloista! Zumbasta jos jostain saa myös hyvää energiaa ja hyvää fiilistä. Toiset on tunnin jälkeen ihan väsyneitä vaikkakin ehkä hyvällä fiiliksellä, mutta minulla senkun virkeys kasvaa. Vaikka koko tunnin annan mennä täysillä, hien virrata ja sykkeen kohota niin tunnin jälkeen hetken huilattuanai on aina ihan super energinen olo, adrenaliini alkaa kait virtaamaan :)  Zumba vaatteet on niin mun näkösiä ja tyylisiä niin onhan sellaset ollut pakko hankkia ja minkäs muunkaan väriset kuin oranssit :)
Ja vielä biisiä tän päivän Zumbasta, joka on vaan tooooosi hyvä ja kiva tanssia! :D


Pihassa on jos jonkinmoista kukkaloistoa purkeissa, ruukuissa, laatikoissa ja kukkapenkissä ja kukkapenkissä osa vielä odottaa tuloaan ja myöhäisempää syksyä :)
Syklaamit ovella ja vähän kaalia, havua ja lyhtyä portailla. Kukkalaatikossa syksyn loistoa krysanteemeissa ja hopealangassa. Tuo pitkä roikkuva hopealanka oli mulle ihan uus tuttavuus :)

Ja kukkapenkissä kukkii tällä hetkellä päivänhatut, takana odottaa maksaruoho vielä vähän myöhäisempää syksyä :)

Toejoelle on joku kylvänyt auringonkukkapellon, josta kukavaan saa hakea piristystä kotiinsa tai viemisiksi kylään. Aivan ihanaa!!!Sieltä tuli haettua tänään kotiin vähän auringonkukka piristystäkin, ulkoa ja sisältä löysivät kukat paikkansa


Lopuksi luvassa taas tekstiä positiivarit kalenteristani

Ikioma helminauhasi

Tämä on minun päiväni.
Se on ainutlaatuinen.
Kenelläkään muulla koko maailmassa ei ole täysin sen kaltaista päivää.
Se on menneitten kokemusteni summa
ja se sisältää kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet.
Voin täyttää sen ilon hetkillä tai pilata sen hedelmättömällä murehtimisella.

Jos menneisyyden tuskalliset muistot tulevat mieleeni,
tai ajattelen tulevaisuutta pelonsekaisin tuntein,
pystyn karkottamaan ne mielestäni. 
Ne eivät voi pilata minulta tätä päivää.

Päivistä ihanimmat eivät ole niitä,
jolloin tapahtuu jotain ihmeellistä tai jännittävää 
tai suurenmoista.
Mukavimpia ovat sellaiset, 
jotka tuovat tullessaan yksinkertaisia, pienia iloja.
Ne soljuvat peräjälkeen yhtä vaivattomasti kuin
helmet nauhaan.
-L.M. Mongomery-


IHANAA SYYSKUUTA KAIKILLE!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti