keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Viikonlopun reissailut

Nyt on vasta aikaa istahtaa kirjoittelemaan viime viikonlopun reissailuista. Kuvia kertyi paljon ja ne rikastuttavatkin tätä postausta aikas paljonkin :) Tien päälle lähdin perjantaina yksikseni, mutta eri määränpäissä ei yksin tarvinnut olla! 

Perjantaina suuntana oli Hämeenlinna ja luvassa kyläily äidin luona pitkästä aikaa. Perjantaina heti lunastin jo keväällä antamani lupauksen, viedä äiti, äitienpäivänkunniaksi syömään, kun tulen Hämeenlinnaan. Kävimme Pancho Villassa syömässä ja hyvän ruuan ja kahden lonkeron jälkeen uni maittoi hyvin :) Ehdittiinhän siinä illan aikana höpöttelemään yhtä ja toista ja telkkariakin katselemaan, mutta uni kutsui jo ajoissa ja hyvä niin, sillä lauantaina oli hieno ilma, joka kutsui ulos.
Hämeenlinna on kaunis kaupunki! Kävimme Cappucinoilla ja suklaaleivoksilla kaupungissa ja kävelimme puistoissa, Vanajanjoen rannassa ja linnallakin käytiin....

Mutta sitten tarvi jatkaa matkaa, vaikka kauemmankin olisi äidin vieraana viihtynyt! Suuntana olikin sitten Helsinki!


 Helsingissä meitiä vastassa olikin sitten ystäväiseni, Suvi, jonka luoksi majoittauduin. Lauantai illasta oltiin kyllä osa eriteillä, itse treffasin veljeni. Pyörittiin hetki keskustan katuja ja lopulta päädyttiin Eerikinkulma nimiseen kuppilaan lasillisille :) Samaan paikkaan ilmestyi myös pari-kolmekymmentä sliipattua miespuolista henkilöä, jotka hämmensivät kovasti meitä, mutta lopulta tajusimme että tämähän on jonkinlainen Teddyjen kokoontuminen, Tähän lopputulokseen tulimme, bongattuani vyön, jonka soljessa luki isolla Teddy Boy :D

Myöhemmin illalla käytiin Suvin kanssa Coloradosta hakemassa vatsantäytettä ja Suvin kämpillä nautittiin lasilliset punkkua ennenkuin simahdettiin. Sunnuntaina oli sitten aikainen herääminen, sillä Finlandia talo ja Fitness Expo kutsuivat, asia jonka takia alunperin tähän reissuun lähdin!


Kymmeneltä alkoivat alkukilpailut, jotka olivatkin jo nopeasti ohi ja ehdittiin ennen finaaleja hyvin katselemaan messupuolta ja käymään Suvin luona kokkaamassa, syömässä ja huilailemassakin hieman. :) Finaalit alkoivatkin sitten kolmelta ja nopasti loppujenlopuksi finaalisarjatkin oli läpi vedetty ja voittajat selvillä.Täydelliset pakarat bongattu!

Kolmas oikealta, wow!
Bikini Fitness, uusi laji, aiheutti meissä varmasti eniten puhetta. Jokseenkin hämmentävä laji, viihdyttävä ja keskustelua herättävä, mutta voittajalla oli ainakin täydelliset pakarat! Selvää mielipidettä en oikein ole luonut siitä mihin laji kuuluu, sopiiko se Fitness lajien sekaan vai ennemminkin mallijuttujen joukkoon... ainakin kiinnostusta ja kilpailijoita lajiin löytyy, joten ihan hyvä tulokaslaji Suomeenkin. Kyllähän tätä on jo muualla maailmalla nähty. Paljon laji vaatii kilpailijalta, fysiikalta ja esiintymiseltä. Aivan oma lajinsa ja aika armoton!

Vapari Fitneksessä olikin tällä kertaa 5 kilpailijaa, enemmänkin vielä toivoisi ja kovempaa tasoa. Muutama hyvä vapari tuli nähtyä, mutta monen tavisi enemmän vielä niihin panostaa ja muistaa samalla fysiikkaan panostaminen! Laji, jota itse harrastaisin jos vapariin pystyisin, mutta en viitsi pelkkiä kärrynpyöriä mennä lavalle heittelemään. Se harmittaa vapareissa, että tehdään liikkeitä, joita ei kuitenkaan pystytä puhtaasti ja sulavasti tekemään, se näyttää lähinnä nololta. Ohjelma pitäisi olla kyitenkin omien taitojen mukaan tehty ja ihan pelkät kärrynpyörät ei nyt mielestäni riitä....

 
Bodyfitness alle 163 sarja olikin sitten tiukka ja järjestystä oli vaikea miettiä. Alander vei voiton, vaikka itse olisin voiton suonut Päkkilälle tai Vaskelaiselle... Alander vei myös overall voiton, joka oli verrattuna pitkän sarjan voittaneeseen Gustafsbergiin ihan oikeutettu ja hänelle tarjottiin myös ammattilaiskortti overall voiton selvittyä.

T-kävely tuo kyllä kivan lisän kilpailuun ja on mun mielestä tosi hyvä uudistus!
Pitkässä sarjassa ihmettelin sitten muita sijoituksia. Gustafsberg oli selvä voittaja, Riiheläisessä olisi ollut vastusta mikäli olisi ollut tiukemmassa kunnossa, mutta sijoitus jota ihmettelin, oli viidennekis tulut Johanna Koskinen, joka olisi voinut olla sijan paremmalla ja vaihtaa Laurilan kanssa paikkaa.

No mutta se tuomaroinnista, tuon paremmin osaavat asian näin näkivät ja tähän on kansan tyydyttävä :D


Naisten CBB oli hyvin pieni sarja, kisaajia saisi olla enemmänkin, niin lajissa olisi enemmän mielenkiintoa. Kärkkäinen oli kuntonsa puolesta selvä voittaja, mutta Suppasen vapaaohjelma oli todella hieno!

Miesten CBB lyhyt sarja ei oikein jäänyt mieleen, mutta pitkä jäi, komeita miehiä nimittäin ;) Ja herättihän tuo kiinnostusta Porilaisvahvistuksenkin osalta. Kaksi Porilaista jannua kisoissa oli ja toinen sai pronssia, toiselle neljäs sija, ihan hyvin vedetty siis. Utti olisi uskoakseni voittanut jos olisi ollut kireämmässä kunnossa, voittihan hän nyt voittaneen Filatoffin karsinnoissa. lavaesiintyimen hyvää! 

Tuplahauis takaa poseeraus on kyllä mageeta katsottavaa! ;)

Sunnuntaina onneksi pääsin lähtemään suht ajoissa kotiinpäin ajelemaan, matkaa kun Helsingistä Poriin on. Onhan tuota matkaa silti kurja yksin ajell, varsinkin kun ilta alkaa pimetä... Ysin aikana kotona oltiin ja ikävä oli kyllä miekkosta viikonlopun aikana ehtinyt ikävä tulla! Oma koti, oma kulta, oma sänky!!!! <3


Kovaan treeniin on intoa, kisaamiseen haavetta.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti