sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Missä kriisi? Kriisi siitä!

30 lähestyy eikä vieläkään oo iskenyt kriisiä!!!! Apua, jääkö multa joku elämänvaihe nyt väliin? KRIISI! 
Ei vaiskaan!
Komekymmentä tosiaan lähenee, 15.10 paukahti mittariin 28-vuotta, mutta kriisiä, joka jo niin montaa kaveria vaivaa ja on vaivannut ei ole minua kohdannut ainakaan vielä. aikaahan tässä vielä on, mutta monet kriiseilee jo minuakin ennen. Ei mulla varmaan vaan sit oo nyt mitään syytä kriisiin ja ikäkin on kuitenkin vaan lukuja. Onhan sitä jo näihin vuosiin nähden jo paljon koettu, nähty, opittu, kasvettu ja saavutettu, joten mitä tässä nyt kriiseilemään.
Ja nyt kun näin puhun niin vuoden päästä oon varmaan ihan KRIISISSÄ! :D




Tällä viikolla on saatu uudet kynnet ja uus tukka!
Parturini kanssa ollaan kyllä aina samoilla aaltopituuksilla. Perjantaina sain idean että nyt tukka pysyy punaisena, vaaleat raidat lähtee ja jotain liilaa tilalle. Tämän ilmoitin heti Kristalle kun Salon Amelieen lauantaina astuin ja eikös Krista ollut ajatellut juuri samaa. Näin on ennekin käynyt. Parturi ja asiakas todella kohtaavat!

Leipomuksia sai taas taikoa kun vieraita lauantaina riitti ja synttäripäivää vietettiin myöhään yöhön asti ystävien kanssa tässä kotosalla.
Leipomuksia voi käydä kurkkailemassa Outin kokkailut blogista.

 
Tänään sitten lähdettiin miekkosen kanssa kaupunkiin synttärilahjaani hakemaan. Miekkonen halusi ostaa minulle kengät ja minullahan ei asiaa vastaan ollut mitään. Ihan mageet kengät sitten mukaan tarttuikin ja nyt odotetaan koska niitä pääsee ulkoiluttamaan!



Meiheltä kukkia!

Syyskoria terassille iskältä!
 Ja muistutusta näin vuosien vieriessä.

"Kun etenet vauhdikkaasti elämäsi tikkaita, varmista hyvissä ajoin, 
että ne nojaavat oikeaan seinään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti