sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kutsu keväälle!

Vaikken nyt enää kovin sitä lunta kaipailisi niin kyllä vaan oli maanantai aamuna kaunis maisema, kun puut olivat ihanan valkoisia. Lumi kun ei vain enää tähän vuoden aikaan tahdo pysyä, iltapäivällä oli puut jo harmaita... Ja kovia pakkasiakaan en kyllä enää toivoisi talvea pitämään. Aurinko lämmittää jo kovasti ja lumikelit tarkoittavat märkiä kelejä.... Aurinkoa nyt kaipailisi kyllä esiin enemmän ja kevättä odotan. Tällä viikolla se on muutamaan otteeseen paistanut, mutta muuten viime aikoina on ollut kovin vähän aurinkoisia päiviä.

Mielen piristystä kauniista maisemista!Tässä yrittää hakea piristystä nyt sieltä ja täältä kun edelleen jatkuva flunssakierre kyllä syö mieltä. Tänään taas olen käynyt lääkärissä ja huomenna vihdoin hieman tutkitaan mistä tämä kierre voisi johtua. Piristystä tänä viikonloppuna keväisistä verhoista, kevät saa tulla asuntoomme. Eiköhän se kevät pikkuhiljaa myös luontoon tule, mielessä se olisi jo :)

Pari saikkupäivää nyt ainakin on tiedossa... Ajankulua ja samalla piristystä tuomaan voisin tehdä vähän keittiösuunnitelmia tulevaan kotiiimme. Niitä kun muutenkin tarvisi pikkuhiljaa alkaa tekemään :) Lisäksi jos jaksan ja tuolta keittiösuunnittelulta maltan, voisin pitkästä aikaa alkaa väsäilemaan ifolor kuvakirjaa :) ehkä jonkun kirjankin luvun alle pitkästä aikaa otan, jokatapauksessa yritän olla tylsistymättä!

Tänään on isäni 64-vuotis syntymäpäivä ja flunssasta viis, kävin tottakai isääni onnittelemassa. <3
Oli aivan ihanaa, kun isän synttärikahveilla soi taustalla John Lennon.
Seuraavan biisin myötä isälle vielä onnittelut ja samalla kutsu keväälle!

 


HÄTÄTAPAUKSESSA
1. Kääri viittasi
2. Ota hattusi
3. Jätä huolesi portaille
4. Suuntaa askeleesi kadun aurinkoiselle puolelleEi kommentteja:

Lähetä kommentti