sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuu maata näyttää....

Vai näyttääkö? 

Kevään tulo oli tällä viikolla jo hyvässä vauhdissa ja aurinko sekä lämpimät kelit kyllä virkistivät mieltä, mutta sitten tuli tuuli, lumi ja pakkanen.... Maata näkyi, mutta nyt on taas valkoinen maa. Vaikka olenkin suht reipas ja energinen ympäri vuoden niin kyllä tuo kevään tulo vaan entisestään lisää energisyyttä ja vähentää väsymystä ja unen tarvetta. Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä ja myräkkäkin jo laantunut, onneksi! Auringonpaisteellakin on ihmeellinen vaikutus mieleen ja se on kyllä tänä vuonna paistanut aivan liian vähän, mutta nauttikaa hyvät ihmiset näistä aurinkoisista päivistä. Vähän kävin tuossa kodin edustalla kuvailemassa. Kunpa pääsisi oikein valokuvailulenkille, mutta ylimääräinen liikunta saa olla nyt tauolla kunnes on kunnolla ja varmasti täysin tervehdytty!


No malttia keväänkin odottelussa, niikuin tervehtymisessäkin, kyllä ne kummatkin sieltä tulee, kevät ja terveys! :D Flunssa siis jyllää edelleen ja nyt täytyy ottaa ihan päivä kerrallaan, toivoa että tervehtyminen jatkuu eikä takapakkeja tule. Tuolta Fitnesselämä blogista onkin saanut lueskella tästä flunssailustakin ja jos et ole vielä blogissa käynyt, niin houkuttimena voisin kertoa että sinne on tullut muutama oikein hyvä ruokaohjekin :)

Tällä viikolla tuli käytyä katsomassa leffassa 21 tapaa pilata avioliitto. Ja oli kyllä hauska ja hyvä leffa! Sain kuulla kyllä kommenttia eräältä tutulta, ettei aio mennä katsomaan leffaa kun ei aio pilata avioliittoaan... noh, ei tuota leffaa ihan niin kannata ottaa. Leffa on tehty pilke silmäkulmassa. Ensi viikolle olis myös leffailua tiedossa :)

Tällä viikolla kun oli yhden ystäväni hierottavana, niin juttelimme eri hoidoista. Hänen yksi tuttunsa oli käyynyt Shiatsu hoidossa, joka kuulosti hyvin mielenkiintoiselta. Aloin sitten katsastamaan Hyvinvointicenterin eri hoitoja ja tekisi mieli kokeilla useampaakin. Aloitin heti yhdellä hoidolla, kuitenkin sellaisella, jossa on pitänyt käydä jo kauan ihan ihoni takia, nimittäin suolahuonehoidolla. Sanotaan tuon auttavan nyös flunssaoireisiin. Tästäkin kokemusksesta voi lueskelle tuolta fitness puolen blogista. En viitsi nyt kauheasti itseäni toistaa näissä eri blogeissani :D

Ja uudet kynnetkin on tällä viikolla tuunattu Pikku Sevillassa!


 Kiitokset näistä taas Jutalle! :)

Seinäkalenteristani Maaliskuun ajatelmaa...


MIKÄ SITTEN ON ELÄMÄÄ?

Eilen, miettiessäni elämää,
päädyin siihen, että paljon,
paljon on vielä kesken
ja hammasta purren on jatkettava;

silti, jotain hyvääkin pitäisi sanoa
tai tehdä toisillemme.

Milloin ikinä se vain käy päinsä
- eihän elämä muuten olisi
mistään kotoisin.

-Friedrich Nietzsce-


Näillä ajatuksilla kohti uutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti