sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Helmikuu

Helmikuu, ystiskuu, herkkukuu....


Nopeastippa on alkuvuosi mennyt! Tuota ystiskuun merkitystä tuskin tarvitsee kummemmin selitellä, helmikuussahan on ystävänpäivä! Toivoton romantikko kun olen niin ystävänpäivää haluan viettää oman rakkaani kanssa, yleensä ravintolassa ainakin käyden <3 Lisäksi olen kortti, lahja ja leipomus ihminen, niin on kiva taas päästä väkertämään ja tiimarissa tulikin jo poikettua :D Tässä kuussa varmastikin saattaa tuo ystävyys näkyä osassa teksteistäni myös pienenä teemana. Ystävyys on silti aina tärkeää, ei vain ystävänpäivänä!

Helmikuun hempeät hilekynnet
No entäs tuo herkuttelukuu? Helmikuu on täynnä päiviä joiden varjolla voisi herkutella, itsestähän se sitten kiinni on :) On Runebergin päivä, laskiainen, ystävänpäivä ja meitin miehelläkin on vielä nimipäivä :D Siis (teko)syitä herkutteluun löytyy. Runebergin päivään otin varaslähdön ja herkuttelin Sarpin rommikostutetun Runebergin tortun jo eilen jälkiruokana jättihyvälle merenelävärisotolle, jota miekkoseni kokkasi. Jos laskiaispullaa syön niin se on itse tekemääni, ei mitään kaupan mauttomia höttöjä vaan itse tehtyä maukasta höttöä. Viime vuonna kyllä pääsi pullien kanssa karkaamaan mopo käsistä :D Pyrin tällä hetkellä maksimoimaan lihaskasvua kaikin mahdollisin tervein ja sallituin keinoin ja puhdas ruoka on yksi iso tekijä tässä tavoitteessa. Kuitenkin herkutteluillekin löytyy tilaa.


Lähdin aluvuodesta facebookissa luovuus haasteeseen mukaan. Kirjoitin haasteen seinälleni, jossa lupauduin tekemään 5 ensimmäiselle kommentoijalle ja haasteeseen myös vastaavalle jotain itse. Helmikuussa aioin ainakin osalle teistä nyt jotain toimittaa! Itse sain jo yhden itsetehdyn puketin, aivan mielettömän ihanat tumput! Tämä on oikein hauska haaste, saa jotain näprättävää ja jaettua samalla hyvää mieltä. Itse ainakin kovasti ilostuin noista tumpuista!


YSTÄVYYS LÄMMITTÄÄ

Ole ystävällinen ihmisille,
jotka saavat sinut hymyilemään.
Luota heihin, jotka ovat sen arvoisia.
Tuhlaa aikaasi heille,
jotka sitä arvostavat,
ja muista, että jokainen ihminen
tekee oman onnensa
valitsemalla lähelleen ne ihmiset,
jotka saavat hänet hehkumaan!

Aito ystävyys on molemminpuolista, se ei ole vain saamista, se on myös antamista. Ei riitä, että vain itse saa huomiota ja vain itse hehkuu, lopulta se on kovin yksinäistä.
Viimeiseksi laulu, joka saa minun silmät kostumaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti