sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Heippatirallaa!

Täällä on fiilikset aika korkealla tällä hetkellä ja se näkyy ja tuntuu. Flunssa alkaa olemaan voitettu ja pian noustaan treeneissä siis taas uuteen nousuun. Siihen liittyenkin, nyt on avattu se uusi blogi, josta jo viime postauksessa kirjoittelin. Outin Fitnesselämä blogissa pääsee tutustumaan meikäläisen treenailun ihmeelliseen maailmaan ja kaikennäköiseen Fitnekseen liittyvään kirjoitteluun. Tämä blogini taas tulee edelleen keskittymääön kaikenmoiseen muuhun höpinään ja ajatusten esille tuontiin sekä tietysti edelleen noihin positiivisuuspläjäyksiin! :)

Eilen käytiin yksien ystävien tupareissa, he kun rakensivat omakotitalon ja nyt asustelevat siellä. Kyllä tuo oman rakentaminen on vaan hienoa! Heidänkin talonsa oli ihan heidän näköinen ja ihanan avara. Tänään taas, niin kuin lähes joka päivä pärräsin keittiömme olematonta työskentelytilaa. Rakenteilla olevassa talossamme tämä on todellakin huomioitu! :) Raksa on nyt taas toistaiseksi hiljaiselo vaihteessa. Odotamme nyt plussa kelejä taas, jotta pääsisi taas tekemään seiniin valua. Ulkoseinät on nyt pystyssä ja kun seuraava valu saadaan tehtyä, olisi jo kattotuolien vuoro.

Tällä viikolla on koettu ensimmäinen Vapaa-aikalautakunnan kokous ja päälimmäiset tunteet kokuksesta oli oikein hyvät.Uuden opettelua tämä on, mutta uskonpa että olen juuri oikeassa lautakunnassa. :)

Kevättä on niin jo rinnassa! Päivät on ihanasti pedentyneet ja välillä talojen räystäistä päivisin tippuu vesi. Lintujen laulukin alkaa pikkuhiljaa kuulumaan. Aurinko saisi vielä hieman useammin näyttäytyä.


ELÄMÄN ARVO KUMPUAA SISÄLTÄ

Minun elämäni yhtenä johtotähtenä on ollut: ken unohtaa sen, mitä ei voi muuttaa, on onnellinen. Sen vuoksi eivät onnettomuudet eivätkä hetken vastoinkäymiset ole voineet masentaa minua pysyvästi.

Miten onnellisena itse kukin elämäänsä pitää, riippuu meistä itsestämme. Jos lähdemme siitä, että kauneus on katsojan silmässä, jää itse kullekin elämästään ruusunhohtoiset tai vähemmän valoisat muistot.

Elämän arvo, onni ja ihanuus kumpuavat enemmän oman olemuksemme syvyydestä kuin ulkonaisista realiteeteista.

- Arkkiatri Arvo Ylppö-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti