sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tammikuun elämää

Tammikuun alun tohinoihin tietysti kuuluu joulun purkaminen, yleensä vielä keväällä löydän jonkun joulukoristeen. Tänä vuonna tosin en ihan niin paljoa laittanut varsinaisia joulukoristeita, joten uskoisin että joulu on nyt purettu kotoa :D Talvi jäi ja jotain uuttakin sisustukseen ilmestyi, uudet tabletit keittiön pöydälle kera uusien party liten talvisomisteiden sekä lumipallokynttilät löysivät tiensä olohuoneen pöydälle Pentikin kulhoihin :)  Kynsiin myös vaihtui joulublingien tilalle, hempeät ja kimaltelevat talvistailaukset :)

Talon rakennusprojekti sai taas vauhtia kun ilmat välillä lauhtui ja pystyttiin tekemään valua, nyt talo on noussut jo hurjan paljon ja näyttää aivan linnalta :D On huimaa seurata oman tulevan kodin valmistumista ja mahtavat fiilikset sydämessä asti joka kerta kun käy tontilla, on tämä hienoa!!!


Päivitin tuossa tuota leivontablogianikin, itseasiassa viime vuoden puolella tehtyjen ja syötyjen rommirusinamuffinien ohjeella. Todella herkkuja! Joskus sitä saa herkutellakin ja kyllähän sitä tuli tuossa loppuvuodesta herkuteltuakin ihan vapaasti. Salilla huomaa että monet ovat taas tehneet uuden vuoden liikunta- ja laihdutuslupaukset kun sali ja jumpat täyttyvät tupaten täyteen. Hienoa että ihmiset innostuvat, kun vain se innostus riittäisi eikä väsytettäisi itseä heti loppuun hirmuisilla jumppamaratooneilla. Salilla liikkeisiin kannattaa pyytää neuvoa ettei omia paikkoja rikottaisi ja  mikäli myös ruokavalion puolella tekee parannusta, on muistettava syödä, sillä syömällä laihtuu. Totta se on, mutta ei ole yhdentekevää miten syö, mitä syö ja paljonko syö. Omalta kotisaliltani löytyy myös aivan loistavat pt-palvelut, Porin Piukat Paikat.

Viime vuonna testasin yhtä uutta lajia, crossfit circuit -tunteja ja haksahdin niihin, nyt on tänä vuonna testattu kahvakuulatuntia ja taidan mennä toistekin (ehkä jo tänään), mutta edelleen omat salitreenit menevät muun treenin edelle ja salitreenini on edelleen hyvin tavoitteellista. Kuitenkaan tänä vuonna ei nimeäni tule löytymään kilpailulisenssin lunastaneiden listalta, katsotaan jos jonain vuonna.....

Erilaisiin alkuvuoden projekteihin kaikille tsemppiä, tahdon voimalla pääsee jo pitkälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti