tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Ensin ajattelin etten tee kummoisia uuden vuoden lupauksia, mutta kun päässäni mietin ne muutamat lupaukset, niin ne ovatkin melko isoja lupauksia, ei sinäänsä uuden vuoden lupauksia vaan elämän lupauksia, joita on joskus ihan hyvä miettiä.

Lupaan pyrkiä elämään niin kuin mielestäni oikein on, kohdella ihmisiä niin kuin toivoisin itseänikin kohdeltavan. Lupaan ottaa elämäni uudet haasteet vastaan mahdollisuuksina, pelkäämättä niitä, sillä epäonnistumisen pelko on usein onnistumisen ja unelmien tiellä. Lupaan antaa itselleni aikaa ja kuunnella myös omia tarpeitani ja tehdä ja harrastaa asioita, jotka tuntuvat hyviltä! Ja viimeiseksi, lupaan että mikäli tuntuu että kaikelle mille todella haluan löytyvän aikaa, ei löydykään, niin alan karsimaan ja priorisoimaan!

Erilaisia tavoitteita on myös joskus hyvä itselleen asettaa kun tavoittelee jotakin. Itsellä tuo rakas laji fitness pistää asettamaan tavoitteita niin kauan kuin pidän lajia omanani ja intohimonani. Tämän hetkinen tavoitteeni on saada edelleen lihaskehitystä aikaiseksi ja samalla pitää itseni omaa silmääni mielyttävässä kunnossa. Kehon ja mielen hyvinvointi kulkevat käsikädessä, niistä huolenpitäminen on tärkeää! :)

Miltäs tulevan vuosi muuten näyttää?

Politiikka ja ammattiliittotoiminta täyttävät päiviä ja tuovat uusia haasteita ja siten uusia mahdollisuuksia. Isoimpina asioina näen Vapaa-aikalautakunnan jäsenyyden sekä Porin sos.dem. kunnallisjärjestön edustajuuden politiikan puolella. Ay-toiminnan puolella on edessä itsensä kehittämistä hyvänä ay-toimijana kurssittaen itseäni sekä toimien aktiivina. Näistä puolista elämässäni kertoo tuo nettisivustoni outivehmaskangas.fi jatkossakin.

Talonrakennus mieheni kanssa täyttää paljon elämää."Talo tehdään käsin, mutta koti tehdään sydämellä." Piti tehdä erikseen oikein raksablogikin, mutta se taitaa nyt jäädä tekemättä ja tässä blogissani voin hyvin jakaa joskus noita raksakuulumisiakin :)

Haaveilen matkustamisesta ja ainakin yksi ulkomaanmatka olisi tarkoitus toteuttaa ensi vuoden aikana, Praha joulukuussa.....

Eiköhän tässä ole tarpeeksi raotettu alkanutta vuotta, aika näyttäkööt mitä tapahtuu ja mitä jää tapahtumatta. Luin juuri Paulo Coelhon Alkemistin ja sanonkin nyt että tunnen kulkevani elämäntietäni......

Lopuksi Positiivareiden ajatuksia tulevaan....

ELÄMÄNILON LÄHTEILLÄ

Varaa aikaa työntekoon.
Se on menestyksen hinta.

Varaa aikaa mietiskelyyn.
Se on voimanlähde.

Varaa aikaa lukemiseen.
Se on tiedon perusta.

Varaa aikaa unelmointiin.
Se on tie tähtiin.

Varaa aikaa rakastamiseen. 
Se on todellista elämäniloa.

Varaa aikaa iloon.
Se on sielun musiikkia.

-L. Seiwert-

2 kommenttia:

  1. Ihan sun tyylistä tekstiä :) hyviä ajatuksia herätti omassakin pääkopassa :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiva kuulla että saa ajatuksia heräämään :)

    VastaaPoista