perjantai 6. tammikuuta 2012

Joulu purettu

 

Joulu on purettu nyt kotoa, mutta talvi jatkuu... (valitettavasti) Nyt se talvikin sieltä tuli, lunta ja pakkasta, kuulemma ei tule kunnon kesää jos ei ole kunnon talveakaan, pah, vosinpa ausa vaikka Espanjan aurinkorannikolla, jossa on kunnon kesä ja talvikaan ei kovin kylmä ole :D No, kyllä mä talven kestän, mutten tosiaan pistäs pahitteeks vaikka aina olisi KESÄ! 












Nyt kun tuli lunta niin sopiipa lumipallokynttilätkin sisustukseen ja vähän tommosta vaaleansinistä/turkoosia ja huurrettua somistetta joulunpunaisten tilalle :)



Vuosi on hyvin startannut, pientä väsymystä ja lisääntynyttä unentarvetta tosin havaittavissa, mutta talviunille en kyllä painu :) Kyllä sitä virtaa ja energiaa sitten löytyy kun on nukuttu kunnolla! Joulun / uuden vuoden herkkujen sulattelu on hyvässä vauhdissa ja oikeastaan ne alkaa olemaan sulateltukin jo, melkein samoissa lukemissa ollaan kuin ennen jolua ja jouluherkutteluunkin taisin ottaa varaslähdön :D  Joulu- / uuden vuodenherkkujen sulattelun jälkeen jatketaan vyön kiristelyä vielä vähän!


Alemyynneissä en ole juossut. Punaisia kenkiä lähdin katsastamaan, nekään ei alessa olleet, mutta pienen alen kauppias minulle soi :) Ihanan tyttömäiset, my red high heel shoes.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti