sunnuntai 8. tammikuuta 2012

If you tolarate this then your children will be next!

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että eipä ole pitkään aikaan tullut otettua kantaa kauheasti maamme tai kaupunkimme asioihin. En ole kuitenkaan väkisin halunnut yrittää joatin sellaista kirjoittaa, olen odottanut inspistä ja aihetta ja nyt se iski! Olin eilen Työväenyhdistyksen vuodenvaihteen- / 125-vuotisjuhlassa, jossa juhlapuhujana oli puolueemmee presidenttiehdokas Paavo Lipponen. Sen kummemmin en aio presidentinvaaleista kirjoitella ainakaan tällä hetkellä, suoraansanottuna omat ajatukseni on hieman sekavat, mutta enpä taida olla ainoa. Tämän päivän lehdessä oli sitten juttua Paavon vierailusta ja juhlastamme. Kommentointissa oli selkeä mollauslinja, kun verrattiin Paavoa syntymäpäivillä puhetta pitävään pappaan, joka ei tavoita puheillaan muita. Kyllä puhe kuitenkin tavoitti yleisöä mielestäni, vaikkakin itse kuuntelin puhetta salin ulkopuolella, enkä varsinaisesti nähnyt yleisöä tai Paavoa, mutta tällaisen käsityksen kuitenkin sain. Satakunnan kansan linja oli muutenkin tänään selvä, selvä mollauslinja! Mollaus jatkui vaalimainonnan arvostelussa, jossa mollattiin lähinna ja eniten SDP:tä.

Nuorta verta on jo liikkeellä, onhan meillä Satakunnasta SDP:n riveistä ja vieläpä työväenyhdistyksestä ministerikin hallituksessa. Nuorta voimaa, energiaa ja näkemyksiä tarvitaan kuitenkin lisää niin ay-liike kuin puolue puolellakin! Jos haluat tehdä maailmasta parempaa niin lähde ihmeessä mukaan toimintaan, äläkä vain päässäsi ajattele näin. Teot puhuvat! Älä valita, että aina siellä samat vanhat ketkut ovat, jos itse et ole valmis astumaan vaikuttamisen remmiin! Ja eihän sitä heti tarvi suveta pyrkimaan mihinkään eduskuuntaan tai kunnan pallille, puoluetoimintaa ja ay-liiketoimintaa on muutakin!

Eilen myös, kiitos mieheni, kuulin pitkästä aikaa Manic street preachersin biisin If you tolarate this then your children will be next. Aivan loistava biisi ja loistavat sanat. Linkittämäni video biisistä myös hyvä ja ajatuksia herättävä! Tästä biisistä sain myös ajatusta ja pontta tähän blogikirjoitukseeni. Me olemme jokainen vastuussa siitä millainen maailma kasvavilla ja tulevilla sukupolvilla on edessään, me olemme suunnannäyttäjiä. Sitä vastuuta ei pidä pakoilla, jos koet halua tehdä maailmasta, EU:sta, Suomesta, kotikaupungistasi parempaa niin olet jo pitkällä, mutta vie se halu vielä pidemmälle, älä jätä pelkkiin ajatuksiin. Äläkä ajattele, ettei yksi ihminen paljoa voi tehdä, yksi ihminen nimenomaan voi tehdä paljon, eikä sitä työtä paremman tulevaisuuden eteen yksin tarvi edes tehdä!

Itse aion tuoda nuorta ja tuoretta ilmettä kehiin seuraavissa kunnallisvaaleissa asettuessani itse ehdolle. Tällä hetkellä suunnitelmat ainakin siihen suuntaan ovat! Kiitos tästäkin kuuluu omalle miehelleni, joka kannusti minut lähtemään puoluetoimintaan mukaan!

Videon kun klikkaa you tubeen niin näkee biisin sanatkin videossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti