perjantai 20. tammikuuta 2012

Blaah ja Blääh....

Tää viikko on ollut aikas ankea.... Kuulostaapa masentavalta, mutta olotila sitä vähän onkin ollut välillä. Joskus positiivisuus ja optimistisuus ovat koetuksella. Maanantaina oli pieniä flunssanoireita ilmassa ja päätin jättää omat kuntoilut väliin ja ohjasin vain pace tunnit, illalla pientä viluakin tuntui. Tiistaina ihan selkeä flunssan alku ja ja jumppaohjaukset oli pakko perua. Keskiviikko oli toiveikas päivä, tuntui että flunssa olisi selätetty, tein puolentunnin käppäilynkin postille, mutta muuten jätin liikunnat väliin. Keskiviikko iltana pakkasin kuntoilukamppeet valmiiksi, torstaina piti päästä koklaamaan kouluviraston kampanjan myötä kahvakuulaa, jota en ennen olekaan koklannut ja olin innoissani menossa koklaamaan. Torstaina herätessäni totesin heti "ei hel....", flunssa leikkikin kanssani vain kissa-hiiri leikkiä, ei sitä vielä oltu päihitettykään! Torstai illalla nousi myös pienoinen kuume, joten nyt perjantai päivää vietän kotona saikkuillen.... Blaah ja Blääh siis on olotila tällä hetkellä....

Kävinpä pitkästä aikaa Life myymälässä. En löytänyt kotoa enää echinaforce pulloa. Life:ssa olikin tarjolla suomalainen tuote echinaa ja plussaa suomalaisuuden lisäksi oli että tuote oli puolet halvempaa ja tehoaineiltaan itseasiassa inan voimakkaampaakin. Suosein siis tottakai Suomalaista! Tuotteen nimi oli Echinamax. Vitskuasiat on hyvällä mallilla, joten niitä ei juuri lisätaistoon flunssaa vastaan lisätty. Ainoana lisänä c-vitamiinia, jota olen koko viikon nauttinut oikean supermarjan muodossa, tyrniä tuoremehun joukkoon. Pieni loraus puristettua tyrniä tuoremehun joukossa tuo oivan c-vitamiini piikin ja ei maistu edes kitkerältä tuon tuoremehun joukossa vaan tuo oikein hyvän maun. Glutamiinia olen myös lisännyt tuoremehun joukkoon. Eli eihän tässä luovutettu olla, vaan taistellaan määrätietoisesti flunssaa vastaan. Lepo on myös nyt tärkeää!
 
Ja eihän meikäläisen positiivisuutta ja optimistisuutta mikään flunssa kaada vaikka se joinain hetkinä  mieltä veisikin vähän maahan. On tässä viikossa ollut hyvääkin. Keskiviikkoinen kävely postille toi minulle ihanan piritäviä vaatteita! Värit on mun juttu! Keskiviikkona oli myös JHL-nuorten kokous ja kevääksi uskon meidän saavan järkättyä tosi hienon päivän Satakunnan JHL-nuorille! :) Liikkuminen tällä viikolla on nyt jäänyt tohon yhteen puolentunnin kävelyyn ja se on kyllä ikiliikkujan ja urheiluhullun kropalle ja mielelle vaikea paikka. Painonpudotus / rasvanpolttotavoite ei ole juurikaan tällä viikolla edennyt, paino ei ole liikkunut mihinkään, johtuen varmasti liikkumattomuudesta. Tavoitteessa kuitenkin ollaan pysytty, joten nou hätä, tammikuun tavoite oikeastaan jo täytetty. Eihän se silti pahitteeksi olisi jos tavoite vähän ylittyisikin :) Kevyt viikko salilla oli jokatapauksessa vuorossa, mutta nyt viikosta tulikin extra kevyt, mikä ei ihan ollut suunnitelmissa, mutta joskus näin.

Positiivareiden ajatusten aamiaisesta
hyvä uutinen:

Pessimisti voi opetella optimistiseksi. Pessimistit voivat oppia näkemään takaiskujen tilapäisen luonteen. He voivat olla täsmällisempiä niiden vaikutusten suhteen, he voivat oppia olemaan ottamatta kaikkea syytä niskoilleen ja he voivat oppia vastaanottamaan kunniaa tekemästään hyvästä.

Tarvitaan vain käytännön harjoitusta. Optimismi on pelkkä tapa ajatella hyvästä ja pahasta; se on havaitsemiskyky, jonka kuka tahansa voi oppia.

Entä mitä ikiaikaisesta riidasta? Onko lasi puoliksi täynnä vai puolityhjä? Paras vastaus on, että lasi on sekä puoliksi tyhjä että puoliksi täynnä, mutta olet paljon paremmassa asemassa, jos pidät sitä puoliksi täytenä.


Vaalit lähenee....... 
"Aina on olemasssa toinenkin vaihtoehto.
Jännittävää viikonloppua."
Positiivareiden aamupostista tämäkin :)

Uskon näiden vaalien tuovan paljon positiivista asiaa. Ne ovat jo tuoneet! Ja muistetaan että vaalit käydään vasta sunnuntaina, jolloin luultavasti ei vielä edes ratkea maamme uusi Presidentti. Uskon toiseen kierrokseen! Ja "nukkumista" meinaaville kysymys: Onko teille aivan sama kenestä kahdeksasta ehdokkaasta tulee Suomen presidentti? Ei se ole vielä selvää että "Niinistöstä se nyt kuitenkin tulee"! Tätä lausetta kuulee aivan liikaa ja jotkut jättävät tämän ajatuksen takia jopa äänestämättä, eivät usko muiden mahdollisuuksiin. Kaikki on vielä mahdollista!

Viikonloppuna olisi JHL-edustajistovaali koulutusta ja vaalitoimitsijan työtä edessä, joten toivon mukaan tämä flunssa tästä helpottaa!

Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti