torstai 15. joulukuuta 2011

Kuulumisia joulumieliseltä

 

Joulu tulee oletko valmis?
Reilu viikko aikaa jouluun ja joulutohinat täällä hyvässä vauhdissa.
Edelleen kannatan, että tekee joulupuuhia siksi, koska haluaa tehdä niitä. Pakko ei ole hyväksi ja stressi ei kuulu jouluun!


Viime viikonloppuna oli taasen yhdet pikkujoulut, jotka vietettiin yyterissä. Kyseessä oli mieheni työpaikan pikkujoulut, illan pääesiintyjä oli Lauri Tähkä! Ja Laurista todella tykkään!


Lauri Tähkällä on monta hyvää biisiä, kuten radioissa paljon soiva Polte! Monta muutakin hyvää biisiä löytyy ja uskon Laurin nyt sooloartistina lyövän hyvin läpi!


Ensimmäiset jolukortit tupsahtivat tällä viikolla postilaatikkoon, aivan ihanaa. Uusi sydämellinen korttiteline pääsi myös käyttöön vihdoin. Myös ensimmäiset joululahjat jo saatu. Tänään nimeltä mainitsemattomat ystävät Raisiosta toivat ihana lämpöisen lahjan, he toivat itsensä kylään, mutta sen lisäksi aivan ihanan puketinpaketin, jonka avaamista ei tarvinnut säästää jouluun, koska paketin läpi näki :D Nyt pääse testaamaan sytykeruusuja, jos nuo nyt malttaa käyttää ja itse tuunattu tulitikkurasia täytyy varmaan aina täyttää vain uudelleen :D Muuten joulupaketit säästetäänkin aattoon!Tänä jouluna päätän, että minun on hyvä olla.
Kiedon lahjaksi lämmintä joulumieltä ja kuusen tuoksua,
kynttilän valoa. Annan aikaa läheisille.
Lähetän lämpimiä ajatuksia ystäville.
Annan joulun tulla, ihan sydämeen asti...

1 kommentti:

  1. määkin teen noita sytykeruusuja joululahjoiksi :) hih, kivoja ovat!

    VastaaPoista