torstai 8. joulukuuta 2011

Joulupuu on rakennettu....Oikeastaan jo itsenäisyyspäivänä tuli rakennettua tuo joulupuu :) Halusin valko-punaisen kuusen ja sain sen. Oli oikea löytö tuo kuusi, citymarketista 20 euroa, koko 150 cm. Mallikappale siellä näytti rääpäleeeltä ja epäilenkin että oli joku varastota kaivettu vanha malli, jota ei ollut edes kunnolla avattu ja laitettu. Kaunis kuusi kuitenkin omasta paketista tuli ja en lakkaa ihailemasta sitä!
Kuvassa näyttää että alaoksilla olisi vain yksi pallo, mutta ei se ihan yksin ole, muutama täytyne silti ehkä alaoksille lisätä, mutta pohdin vielä, uskallanko laittaa lasipallojani tuonne alaoksille...Myös joulukynnet on nyt tuunattu! :)

Joulushoppailuilla on käyty jo monena päivänä ja lahjoja onkin kertynyt hyvin pukinkonttiin. Varmasti olen silti vielä viimeisissä joulurruhkissa, ei epäilystäkään! :) Nyt pitäisi noiden joulukokorttien tekoon ottaa sitä aikaa että saisi nuo lähetettävät kortit ajoissa matkaan.... Joulumieltä on kyllä yllinkyllin ja nyt kun on saatu luntakin, voi kunpa se pysyisi maassa!

Käy lämmin henkäys talvisäässä... mikähän se on?
No tietysti lämmin tervehdys:
tulkoon joulu, tuoksukoon pipari, 
olkoon mieli heleä ja sydän keveä,
tuikkikoot tähdet,  
juoskoot tontut salaperäisiä polkujaan lumeen... 
Tulkoon joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti