maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulun ajan kuulumiset ja touhut

Joulunvietto aloitetttiin jo aatonaattona perjantaina kun hurautettiin autolla Hämeenlinnaan äitini luo, jossa myös veljeni oli visiitillä. Ajokeli ei ollut mitä parhain, mutta äipän luona olisi viihtynyt tovin jos toisen kauemmankin... 
Perjantaina meikäläisen isä tuli sitten meille aamupäiväksi ja nautittiiin yhdessä joulupuuroa, iltäpäivä ja ilta vietettiin sitten miehen vanhempien luona ruokaillen ja lahjat jakaen, josko niitä jo vähän aamupäivälläkin availtiin.

Aivan ihania lahjojakin tuli saatua, mieheltä sain Kalevalan Lumme sarjan nappikorvakoprut ja toivomani rannekorun, nyt on sarja täynnä :) Alunperin sarjaa halusin hääkoruiksi ja häissä olikin kaulassa tuo kaulakoru ja korvissa nuo roikkuvat lumpeet <3 
Yllätyksenä mieheltä tuli aivan ihanat ja lämpöiset kintaat <3 Monta vuotta olen toivonut pehmeää pakettia mieheltäni, enkä enää osannut yhtään odottaa, mutta tänä vuonna tämä toive toteutui :)


Myös muita aivan ihania lahjoja ja joulutervehdyksiä tuli saatua, kiitokset kaikille!

Joulupäivää vietettiin miehen kanssa kaksin kotona rennosti ottaen ja ruuasta ja viinistä nauttien.


Tapaninpäivä alkoi kovalla myrskyllä, meidän rivari pihassa onneksi säästyttiin pienillä vaurioilla, kuten roskisaitauksen hajoamisella ja tavaroiden lenetelemisellä. Toisaalla on pahojakin vahinkoja valitettavasti tullut.

Tapaninpäivänä taas meillä kävi vieraina miehen vanhemmat ja miehen toinen veli perheineen. Meikäläinen kävi myös salilla jumppailemassa tapaninpäivänä ja painot oli raskaita ja peili sekä kamera kertoivat myös nestettä kertyneen ja takaliston levinneen.... No tästä on hyvä lähteä uuteen nousuun ja ruveta asettamaan tavoitteita ensi vuodelle!
Kreatiinitankkaus ainakin starttaa huomenissa tuon treenipainojen ja tehojen nousuun puskemiseksi eteenpäin ja harkintaan tulee myös treenibuusterin uudelleen käyttöönotto. Nesteet ja rasvat liikkeelle myös tulee lähtemään taas vähän aerobista lisäten. Eihän se niin tärkeää mitä joulun ja uudenvuoden välissä syö ja miten liikkuu vaan mitä syö ja liikkuu uudenvuoden ja joulun välissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti