sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pyhäinpäiväviikonloppuna fiftaripikkujouluista rauhoittumiseen


Viikonloppuun on mahtunut kaikennäköistä. Pikkujoulukausi startattiin fiftarimenolla Piukkojen paikkojen työntekijöiden pikkujouluilla perjantaina. Teemapirskeet ovat kyllä hauskoja, meiti kyllä tarttuu rooliin kuin rooliin ja tämä oli aivan ihana teema! Lisäksi voitin 50-luku visan ja sain lahjaksi pienen ihanan kolikkopussukan! :)

When shopping feels so good who needs a man

Lauantai olikin sitten pyhäinpäivä ja päivä kului paljon huilailten ja rennosti ottaen. Isovanhempien haudoille vietiin miehen kanssa kyntilät ja hautausmailla oli jälleen hieno kynttilämeri.


Herkuteltua tuli viikonloppuna aika paljon ja sen huomasi vaakakin, eikä voinut olla huomauttamatta asiasta :p Kaupassa bongasin fazerin piparisuklaan, joka on aivan herkkua ja tänään se on maistunut glöginkin kanssa :) Herkkua! Syksyn / talven ekat glögit ja makuna oli marlin mustikanmakuinen glögi. Sunnuntai illan haluan aina viettää rauhassa kotona. Vaikka muuten olenkin kokoajan menossa ja touhuamassa, haluan sunnuntai iltana rauhoittua ja valmistautua uuteen viikkoon.


"Parasta tulevaisuudessa on se, 
että sitä saa nauttia vain päivän kerrallaan."
-Positiivarit-


Kohti uutta viikkoa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti