sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kunpa olisin jo kunnossa!


Tänään oli niin ihanan näköinen pakkasaamu, että se oikein houkutteli ulos, mutta koska vielä olen toipilas, houkutteli se minut ainoastaan ottamaan parikuvaa kotipihasta. Jos vain olisin jo kunnossa, olisin siinä samassa lähtenyt ulkoilemaan kun ikkunasta ulos katsoin.




Nyt on taas jo vähän positiivisempi fiilis, viime yönä en edellisöiden tapaan herännyt kertaakaan ottamaan särkylääkettä, kurkku kesti odottaa aamuun asti. Aamulla tosin oli turvauduttava buranaan. Nyt täällä pähkäillään, olenko huomenna työkunnossa vai en. Viimetalven sairaskokemusten takia, pelkään että jos menen liian aikaisin töihin, olo taas pahenee, mutta kun heti alkuviikosta olisi kaikenlaista toimintaa iltaisinkin johon mukaan haluaisin. Salille tuppaan itseni aikaisintaan keskiviikkona, sen olen päättänyt, mutta huomenna olisi kokoustamista ja tiistaina koulutusta illalla ja en haluaisi näitä missata. Tänään tässä kotona vähän testailenkin pienten kotiaskareiden parissa, jaksaako kroppa. Kotihommat kun voi lopettaa kesken heti kun siltä tuntuu ettei jaksa.

Joulua tekisi kovasti mieli alkaa pikkuhiljaa kotiin laittamaan, mutta joihinkin pieniin kynttiläsisustusmuutoksiin olen nyt vielä tyytynyt :) Katsotaan jos ensiviikonloppuna saisi tehtyä kunnon siivoa kotona ja joulukuun ekana viikonloppuna sitten jouluisempaa lookkia kotiin. Oikein ei ole ollut vielä talvi/joulufiilistä, mutta tänään se iski, varmaan tuon ihanan huurteisen aamun johdosta, joka tuntuu vieläkin jatkuvan.


Näissä ihanissa Party Liten rustiikkipintaisissa pilarikynntilöissä on
granaatinomena & mustaherukka tuoksu.
Jos vielä tuoksunäytteen saisi liitettyä :)
Tuon kaitaliina bongasin tässä eräänä lauantaina Pentikin ikkunassa ja ihastuin heti.
No, Pentik oli jo mennyt kiinni, mutta liina jäi mieleeni.
Sunnuntaina Pentik oli myös kiinni, mutta hoksasin että Sokoshan myy Pentikin tuotteita ja tuon liinan takia lähdin Sokokseen :)

Tänään hoksasin myös huurteisen linnunpönttöni, joka oli nyt paikko nostaa takanpäälle, josta myös paikkansa löysi metallinen kuusi kynttiläsomiste. Kuusi on Party liten harvoja joulusomisteita, joista olen tykännyt, useimmat ovat minun sanastoni mukaan "härpäkkeitä" if you know what i mean.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti