keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kävinpä Tiimarissa

Nyt se alkoi, valmistautuminen jouluun! :) Tiptaptiptaptipetipetiptap.....
Pikkuhiljaa aletaan siis ottamaan joulua vastaan ja tämä alkoi sitä kun piipahdin Tiimarissa tänään ja voi miten sellä oli kaikkea kiva joulukortti sälää ja jotain muutakin tarttui mukaan kotia koristamaan. Yritin kovasti hillitä itseäni kun en yhtän muistanut kuinka paljon jolukorttivärkkejä aiemmilta vuosilta on kaappiin jäänyt, mutta kyllä sietä yhtä sun toista tarttui mukaan :)


Tuota puusydän koristenauhaa ostin kaksi kipaletta kotia koristamaan, toinen tulee ainkin eteisenoven lasiin puoliympyrän malliin, metallisydämille tarvin jonkin ihanan hopealangan johon laitan ne luultavasti ja teen siitä ketjun. Sittten vielä omaa kotia tulee koristamaan nuo isot hopeiset ja kimalteiset lumihiutale tarrat, ainakin vessan peiliin. Loput ostokset onkin sitten joulukortteja varten! Kuvamateriaalia varmasti luvassa vielä näistä päähänpistoista ja väkerryksistä. No ei meillä ihan vielä kuitenkaan joulukoti ole, mutta ensi viikon viikonloppuna voisi jotain alkaa laittamaan pikkuhiljaa.... jotain pientä.... :)

 Ja sitten pitää alkaa metsästämään kuusta. Olen aina ollut aidon kuusen kannalla, kun puhutan jolukuuseesta. Näin oli kunnes näin niin hienon valkoisen tekojoulukuusen koristeltuna punaisin palloin ja nauhoin, että aloin himoitseman samanlaista ja sellainen on nyt sitten saatava! :)

Kotipihasta otetu kuva Marraskuun aamuna
Tällä viikolla on hyvin huomannut meren lämmittävän vaikutuksen. Tänäänkin kun lähdin kotoa töihin, näytti mittari kotipihassa -0,5 astetta ja työpaikkan pihaan päästyäni oli +5 astetta. Oli myös kuulemma eilen illalla ollut tuollameren äärellä +3 astetta kun täällä kauupungissa oli -3 astetta.


Pilvettömänä aamuna ja iltana voi taivaalla nähdä upeita värejä, harmi vain ettei minun kamera niitä täydellisesti ikuista, mutta onhan nuo aikas nättejä kuvia Marraskuisesta aamusta! :)

Lopuksi vielä kuvaa meitin uusista kynsistä, hempeily kynnet :)
Vaaleanpunskua geeliä ja kimalletta ja mustalla säväytetty kukkakoukkerot
Viikonloppuna onkin sitten suuntana Karjaa ja liikunnallisissa merkeissä nuorten ammattilaisten työhyvinvointipäivät JHL:n jäsenille. Odotan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti