maanantai 8. elokuuta 2011

Elokuu....Vielä on kesää jäljellä, ainakin toivon hartaasti... Syksyn tuntua on vähän jo ilmassa, mutta yritän pitää kesästä kaksin käsin vielä kiinni ja vielähän varmasti riittää kauniita päiviä! :)

Syysmasennusta? Meitillä se on onneksi vain pieni "höh" ja hetken murjotus kädet puuskassa ja suu mutrulla ja sitten aletaan etsiä positiivisia asioita syksystä, mutta vielä tosiaan pidetään kiinni kesästä ja mietitään sitä syksyä sitten kun se oikeasti on tässä ja nyt.

Elokuu sisältää monenlaista kivaa! Uudessa työpaikassa aloitin viikko sitten, päiväkodissa meren rannalla. Matkaa kertyy mutta paikka on ihana, vaikkakin tuulinen kun tulee ja talven kylmyydestä en teidä miten selviän, mutta sekin on sitten sen ajan murhe :) Elokuussa on paljon kivaa ohjelmaa ja tällä kertaa ei ole edes elohiiren itsen tarvinnut sitä järjestää ja suunnitella. Viime viikonloppuna oltiin miehen ja pienen sukulaislauman kanssa Ikaalisten kylpylässä rentoutumassa. Tällä viikolla edessä on vielä Icco rock Porissa, torstaina ja odotan Apulannan keikkaa ihan hirveästi! Loistava onkin taas tuo uusikin Apulannan biisi, Toni on hyvä sanoittaja ja laulaja!

Onhan siellä muitakin esiintyjiä, Remix ja Jean S. Niitä nyt ei tarvi niin hehkuttaa ja jälkimmäistä ei taideta edes jäädä kuuntelemaan kun seuraavana päivänä kutsuu aamulla työt eikä vanhukset siis jaksa :) Remixiäkin kyllä ihan odotan, vaikka en tarkkaan tiedäkään mitä on luvassa. Liput on kuitenkin jo takataskussa ja torstaita odotetaan! Viikonloppuna on sitten edessä miehen työpaikan järjestämä järviristeily Tampereen seudulla, tiedossa pitäisi olla letkeää menoa! :) elokuun vikana v-loppuna taas päästään juhliin ja juhlat on aina kivoja! :)

Treenirintamalla on intoa varsinkin kun heinäkuussa tuli vähän lomaa treenailusta kun salitreenit väheni lomamenojen takia niin että treenailin sillointällöin ja kävin paljon jumpassa. Tämä teki hyvää ja nyt taas intoa on entistä enemään ja treeni kulkee tosi hyvin!

Vielä vähän elokuun positiivisia sanoja piritämään ja asioita miettimään sekä ajatuksia herättämään Positiivarit kalenteristani poimittuna...

Aina kun menet ulos, vedä leuka sisään, 
nosta pää pystyyn ja täytä keuhkosi ulkoilmalla;
siemaile päivänpaistetta; tervehdi ystäviäsi hymyllä
ja pane osa sieluasi jokaiseen kädenpuristukseen.

Älä pelkää joutuvasi väärinkäsitetyksi,
äläkä tuhlaa minuuttiakaan vihamiestesi ajattelemiseen.
Yritä painaa visusti mieleesi, mitä haluaisit tehdä, 
sen jälkeen kuljet suoraan kohti päämäärääsi.
Kohdista ajatuksesi niihin innostaviin asioihin, jotka tahtoisit tehdä,
ja niin päivien kuluessa huomaat alitajuisesti tarttuvasi tilaisuuksiin, jotka ovat tarpeen toiveittesi täyttämiseksi aivan niin kuin korallieläin ottaa virtaavasta nousuvedestä tarvitsevansa ainekset.

Kuvittele mielessäsi sitä kyvykästä, 
 vilpitöntä ja hyödyllistä henkilöä, jollainen tahtoisit olla ja 
mielessäsi oleva ajatus muuttaa sinua tunti tunnilta sellaiseksi ihmiseksi...
Ajatus on ylivertainen. 
Pidä yllä oikea henkinen asenne - rohkea, vilpitön ja hyväntuulinen asenne.
oikea ajatteleminen on luomista.
-Elbert Hubbart

 Päivänliljojen loistoa kukkapenkissämme :)
Uskalla unelmoida

Maailmassa ei ole rakennettu vielä
mitään Pilviä Hipovaa
enne kuin joku on uneksinut,
että sen pitäsi hipoa, 
joku uskonut,
että se voi hipoa ja 
joku päättänyt,
että sen täytyy hipoa.IHANAA ELOKUUTA KAIKILLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti