sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Energia virtaamaan

Hyvinvoinnista, terveydestä ja auringosta energiaa. 
Ne on nyt energian lähteeni! :)


Voiton puolella kun ollaan flunssassakin niin huomaa että energiaa alkaa olemaan taas normaaliin tapaan. Ja kun kroppa voi kaikinpuolin hyvin niin energia piisaa. Pääkoppa tässä on ollut kovilla, kun ei ole ollut energiaa ja kun se on alkanut palautumaan eikä kuitenkaan vielä ole uskaltanut sitä lähteä purkamaan liikunnan muodossa tuttuun tapaan niin ottaa koville. Toisaalta liikkuessa purkaa energiaa, mutta sitä myös saa siitä :) Pientä turhautumista tässä on ollut, mutta toivottavasti se alkaa olla nyt takanapäin. Energian kasvuun kun lisätään tuo auringosta saatava energia niin johan virtaa piisaa! Ja kun vielä jossain vaiheessa saadaan nuo treenitkin taas mukaan niin pääkoppa ja kroppa kiittävät!


Rentoutumiskeidas
Eilen olin vihdoin vähän käppäilemässäkin ulkona ja sain kuvia napsittua muualtakin kuin kotipihasta :D Mitään huppukameraa mullahan ei ole  (järkkäristä haaveillen) ja kuvia napsinkin ihan tolla kännylläni, joten eihän nuo kuvat oo mitään huippulaatua, mutta tykkään napsia maisemakuvia :) Ja nytkin oli niiiiiin ihana auringonpaiste vaikkakin lenkillä oli kirpakka pakkanenkin (n. -15).





Tällä viikolla hieman flunssasta johtuvaa turhautumista on helpottanut kun on energia lisääntynyt ja vointi kohentunut niin ettei kaikkea ns. vapaata aikaa ole tarvinnut käyttää huilaamiseen. Tällä viikolla on ollut suolahuone/shoppailutreffit yhden ystävän kanssa, toisen kanssa leffa/kahvilatreffit (kumpikaan ei tosin juonut kahvia :D ). On tullut seurattua jääkiekkoa livenä aitiosta käsin ja suunniteltu uusia jumppakuvioita. Illalla taas tulossa tuonne fitnessblogiin uutta ja mielenkiintoista postausta :) Perjantaina naistenpäivänä sain mielen ja kodin piristykseksi miekkoseltani tulppaaneja <3 Tulppaanit niin tuovat kevään kotiin!


"Elämä on mustaa, jos uskot sen olevan mustaa.
Elämä on iloisen keltaista,  jos sanot sen olevan iloisen keltaista. 
Kirjoitat elämäsi käsikirjoituksen musteella, jonka värin valitset itse."

- Tom Lundberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti