sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

"Kuumetta" ja vähän oikeaakin flunssaa

BF-163 sarja
Turussa tuli käytyä Fitness Classic kisat katsastamassa. Sieltähän voi saada hirvittävän kisakuumeen ja ainakin treeniboostaukseksi nuo kisat hyvin käy ja boostausta tulikin! Varsinaisen treeniboosterinkin ostin "messuilta", mutta nyt en kuitenkaan pääse näitä boostauksia testaamaan, sillä jonkinmoinen pieni flunssa pääsi iskemään. Ei tässä nyt sänkykamaa vielä olla ja toivottavasti saan jarrua flunssalle siihen malliin ettei niin kipeäksi tullakkaan. Ihan työkunnossa olen, mutta jumppaukset ja treenit on nyt ollut syytä jättää väliin. Mutta kun tästä treenaamaan taas päästään niin se on sit oksat pois!!!! :D


No taas parannellaan flunssaa tutuin taistelukeinoin, extra vitamiinit ja luontaistuotteet ym. taas jylläämään. Lisäksi höyryhengityksen totesin nyt oikein hyväksi. Jomotti tuossa toinen poskipää aikas paljonkin eilen illalla ja ihmettelin, miten ilman kunnon nuhaa voisi nyt poskiontelotulehdus tulla, mutta kait sekin mahdollista on jos se räkä pakkaantuu vallan poskionteloihin :o No kävin pienessä saunan lämmössä ja laitoin vähän eukalyptus saunatuoksua, saunan jälkeen vielä höyryhengittelin ja aukes kyllä kunnolla röörit ja tuntui tekevän hyvää. Yöllä sitten heräsin kun limat ilmeisesti sitten sieltä poskionteloista lähti liikkeelle ja tänään on niistetty. Tänään uusiks samainen hoito!

Innostuin tekemään tänään smoothieta, suurinpiirtein Pro Body lehden ohjeen mukaan. Purkki rahka-jugurttia ehrmannilta, 1,5 dl mustikoita ja 2dl sokeroimatonta vadelmamehukeittoa ja omaan lasiini jossa reilu puolet tosta annoksesta lisäsin vielä vehnäleseitä. Hyvää oli! Tästä taitaa tulla mun uus välipalavaihtoehto ja voihan noita smoothieita sovellella. En vaan kauheesti oo ennen noita smoothieita puuhaillut, vaikka onkin tosi helppoja. Ja mustikathan sopii nyt vallan hyvin tähän taisteluun flunssaa vastaan!
Korusuunnittelijaystävältäni tuli ostettua yksi kaulakoru, jonka vähän jo tilailin viime viikonlopun pääsiäismarkkinoilta, joilta ostin jo yhdet korvikset (viime postauksessa). Kaulakoru on tehty vanhasta hopealusikasta ja lintu oksalla on KÄSIN sahattu. Ei voi muuta sanoa kuin että on tuo Henna taitava! :)


 

Sitten on vielä pakko laittaa kuvaa uusista kevätkeiju kynsistä ;) Nimettömissä tosiaan keijukaiset ja kukkasia muissa kynsissä :)


"Älä tyydy etsimään tulta,
jonka ääressä voit lämmitellä.
Sytytä itse se tuli!"

-Susan Jeffers-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti