maanantai 9. huhtikuuta 2012

Huhtikuun alun höpinöitä

Huhtikuu - Unelmia ja uhrauksia

Elämä on laulu - laula se.
Elämä on peli - pelaa se.
Elämä on haaste - kohtaa se.
Elämä on unelma - toteuta se.
Elämä on uhraus - tee se.
Elämä on rakkaus - nauti se.
-Sai Baba-

Pieni paluu myös Maaliskuuhun näin aluksi. Kahdet vaalit nimittäin käytiin Maaliskuussa, joissa olin kummassakin mukana. Tulokset tulivat Teneriffan matkan aikana ja tulokset olivat hyvät, vaikkei kummissakaan vaaleissa läpi menty. Ensinnäkin oli JHL:n vaalit, joista odotin pariakymmentä ääntä ja ajattelin olevani todella tyytyväinen 30 ääneen, mutta ääniä tuli 62! Ja ainakaan edustajiston varajäsenen paikka ei kauaksi jäänyt. Olin yllättynyt tästä äänimäärästä ja tämähän antaa vaan lisää pontta kunnallisvaaleihin. SDP:llä oli myös puoluekokousedustajavaalit. Edustajia Porista valittiin 17 ja ehdokkaita oli 37, itse jäin sijalle 25, vähän kyllä harmitti rehellisesti sanottuna, koska olisin todella halunnut tuonne puoluekokoukseen päästä, mutta harmitus on jo mennyt ohi. Uusia haasteita kohti taas! Kuitenkin olen JHL aktiivina ja SDP jäsenenä vielä aika untuvikko, joten pakkohan noihin tuloksiin on tyytyväinen olla!

Maalis-huhtikuun vaihde tuli tosiaan vietettyä lämmössä Teneriffalla kun otettiin varaslähtö kesään. Suomessa lomailu vielä jatkui ja kiitos pääsiäisen, lomaa tuli yhteensä 2 viikkoa! Se on ihan kiva, ettei tarvi heti reissun jälkeen palata töihin. Jumppatyöt tosiaan heti kutsuivat, mutta ne nyt eivät paljoa aikaa päivästä vie ja tuleepa itsellekin kuntoilua sitten siinä ohjatessa :) 

Palefacea tuli käytyä katsomassa ja kuuntelemassa Kinossa, loistava keikka, mutta ihmeen jäykkää kansaa. Ihan hetkeä ennen Palefacen lavalle tuloa jokunen uskaltautui lavan edustalle, itse otettiin paikat kyllä lavan edessä olevalta tanssilattialta, joka kyllä täyttyi jähmeästä kansasta kun Pale aloitti. Silloin kun me tanssilattialueelle mentiin (HUI!) ei siellä ollut vielä ketään muuta, mutta ilmeisesti porukka huomasi, että jaa, vois tohonkin mennä ja jokunen muukin rohkea sitten uskaltautui :D Lavan edustaan sentään sai jonkinverran liikettä keikan aikana, mutta aika jäykältä sali näytti ja kyse on kuitenkin rap musiikista! Ennen keikkaakin soi musiikkia, mutta porukka seisoi kuin tatit konsanaan paikallaan aivan kuin liimattuina lattiiaan. Varsinkin juuri ulkomailta tultua oli tämä pienoista shokkia. Joku uskaltatui ennen keikkaa, kun tanssilattia oli vielä tyhjä jopa kävelemään tyhjän tanssilattian läpi, se jos jokin näytti rohkealta vedolta :D Meikäläisen kyllä pistää aina musiikki liikkumaan ja keikan aikana olin ihan fiiliksissä! Viikonloppuna tuli käytyä myös ystävän pääsiäistipuilutupareissa ja siellä ei onneksi porukka ollut jäykkää :D

Pääsiäistä en kummemmin vietä, mutta toivotetaan nyt vielä HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ kaikille, vaikka pian se onkin jo ohi, vähän myöhässä siis nämä toivotukset. Pääsiäisenä annan itseni herkutella mämmiä ja pashaa vaikka nykyään mämmiäkin taitaa saada kaupasta miltei ympäri vuoden ja pashaa nyt voisi koska vaan tehdä, mutta kun ne ovat jo lapsuudessa kuuluneet tähän pääsiäisen aikaan niin silloin niitä on saatava, enkä muina aikoina kyseisiin herkkuihin ole koskenutkaan. Pashan nyt kannattaakin pitää harvinaisena herkkuna, sillä vaikka se sisältääkin maitorahkaa runsaasti ei se ole mikään terveyspommi :D 

Pääsiäismarkkinoilla tuli käytyä ja siinä sivussa yritin metsästää itselleni uusia vaaleita leveä lahkeisia farkkuja, mutta yritys ososittautui tosiaan yritykseksi, farkkuja kun on aina aikas vaikea löytää hyviä ja vieläpä sellaisia mistä tykkää. Sen sijaan ostin topin! Itse pääsiäismarkkinoilta ostin sitten korusuunnittelija ystävältäni Henna K:lta upeat korvikset ja tilausta tuli muutenkin Hennalle tehtyä.... siinä markkinoiden lomassa tuli avattua myös terassikausi, Ice cream housella tuli hörpittyä auringonpaisteessa cappuchinoa.

Lusikan kahvoista ja swarovskeista tehdyt

Pääsiäisviikonloppuna tulikin kuopsutettua pihaa ja laitettua muutama narsissa pihan piristykseksi. Kukkapenkit tuli siistittyä ja jotain vihreääkin sieltä hieman pilkotti :) KEVÄT on vauhdissa ja kyllä se KESÄKIN sieltä tulee!!!
Päivänliljojen alut :)





















 
Huomenna onkin paluu oikein kunnolla arkeen kun työt päiväkodillakin jatkuu. Nyt on ainakin akkuja ladattu hyvin!
Kropan kiinteytys vielä jatkukoon hieman, lomalla otettiin hieman takapakkia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti