sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Tähän viikkoon on kyllä kuulunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja Maaliskuukin on saanut kunnon startin! Heti täytyy hehkuttaa, että painokin lähti liikkeelle vihdoin ja alaspäin! Liikuntaahan tähän vain tarvittiin kunnolla! Monenmoista liikuntaa onkin viikkoon kuulunut ja kropalle pienenä shokkina tuli crossfit circuitin kokeilu, jonka kroppa otti ihan kivasti vastaan, tuntui todella kropassa ja aineenvaihduntaakin herätteli. Tuo crossfit circuit ei siis ole aivan sama asia kuin varsinainen crossfit, liikkeet ovat kyllä crossfitista poimittuja. Kauheasti en osaa kertoa vielä systeemistä kun olen vasta kerran ollut ja tunnit vaihtelevat kuulemma kovasti. Sen sanon että heti tykästyin ja uudelleen menen heti tulevalla viikolla ja kalenteriin on jo muutenkin merkattu parille muullekin viikolle kyseinen tunti :) Pelon ja innostuksen sekaisin tuntein menin kyllä ensimmäiselle tunnille. Pelkäsin etten pysty tekemään kaikkea tai etten pysty edes koko tuntia treenaamaan, mutta pelko osoittautui turhaksi. Pelkoa kyllä tuli myös kun selvisi mitä kaikkea tunnilla on luvassa, aivan uusia liikkeitä joista ei ollut hajuakaan osaanko ja pystynkö tekemään ja miten? Vaikkakin liikkeet näytettiin niin silti mietitytti, mutta kun liikkeitä pääsi itse tekemään osoittautui kyllä taas pelko turhaksi. Kaikki liikkeet pystyin tekemään, välillä teki tiukkaa mutta luovuttanut en ja täysillä painoin tunnin menemään syke välillä korkeuksissa paukkuen ja sydän rinnassa takoen, kovalla puuskutuksella ja hampaitten puremisella :) Itsensä haastaminen ja voittaminen on vaan todella hienoa! Kropan rääkkääminen tuo hyvän fiiliksen, Apulannnan sanoin "kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään" :) Tosiaan nyt ekalla kerrallani oli 16 erilaista pistettä joissa kussakin oltiin minuutti ja 4 minuutin välein pidettiin minuutin tauko. Ehdittiin melkein 2 kierrosta mennä. Aluksi ihmettelin että onpa usein tuo tauko, mutta jo ensimmäinen tauko oli ihan paikallaan :) Lekalla traktorin renkaan lyöminen pelotti eniten, koska en yhtään teinnyt miten leka renkaaseen tärähtää ja lähteekö se minun käsistä siinä kohtaa kun isken ja APUA!, mutta se oli yllättävän helppoa ja vieläpä painavammalla lekalle tietty :) Painopalloja hieman myös "pelkäsin", tällaista palloa piti mm. heittää seinään ja ottaa koppi ja pelko lähinnä kohdistuikin meitin kynsiin, eli joo, APUA jos kynsi katkeaa!!!! :P No se olisi sattunut ja ottanut päähän, mutta niin ei käynyt onneksi. Kaikkea hyvin erilaista mitä olen ennen tehnyt, oli paloletkujen tms. heiluttelua ja kaikennäköistä... Saas nähdä mitä ensikerralla on luvassa!

Tällä viikolla on myös treenattu salilla ja yllättävän hyvin treenit luisti jopa heti tuon crossfit kokeilun jälkeisenä päivänä, mutta on kyllä myös lihakset kipeiksi saatu! Vauhtia on myös ollut zumbailemassa, joka on myös niin ihanaa ja hauskaa, kunnon hikiliikuntaa! Olen siis tosiaan hyvin monipuolinen liikkuja :) Uusi pumppiohjelma saatu suunniteltua ja siitä tulikin aika ROCK! Ihan fiiliksissä kyllä taas kun on saanut uuden ohjelman suunniteltua, tiistaina siiten pumppailemaan! Aamulenkkejä onkin kertynyt jopa neljä tällä viikolla ja osa mentiin aika liukastellen. Aurinko kyllä oikein kutsuu ulkoilemaan. Alkuvuoden pienoinen väsymyskin on karistettu ja energiaa ja virtaa tuntuu riittävän!

On sitä ehditty silti rentoutuakin! Viikonloppuillat vietetty kotona ja kokkailtu hyvää ruokaa ja katseltu telkkua miekkosen kanssa. Sunnuntaina kävi myös äiti kyläilemässä ja syömässä. Kotia taas piristetty uudella tulppaanikimpulla, tällä kertaa oli pakko ostaa oransseja! :)


"Vuoristorata kuvaa elämääni,
elämä on rajua, mieletöntä peliä, 
elämä on kuin laskuvarjohyppy,
elämässä otetaan riskejä,
kaadutaan ja noustaan uudestaan,
se on vuorikiipeilyä, se on halua kiivetä itsensä huipulle
ja olla tyytymätön ja ahdistunut kun ei kykene."
-Paolo Coelho, Yksitoista minuuttia-

Pieni lisäys: sitten kiivetään uudelleen! :)

Ja kalenteristani vielä ensi viikon miete heti perään :)

"Arkea kai eniten mahtuu elämäämme,
saa siitä silti juhlavan,
jos pienet ilot näämme."

Vauhdikasta ensi viikkoa vain kaikille, sitä se ainakin minulle tulee taas olemaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Ja nautitaan joka hetkestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti