sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Jotain uutta

 

Kylläpä viikot vierivät vauhdilla ja kevät kolkuttelee lujaa jo oveen.  Tämäkin viikko on suureksi osaksi vierähtänyt työn ja treenien parissa. Viikonloppuna on myös ehditty rentoutumaan ja kyläilemään. Ihanaa huomata myös kuinka alkuvuoden väsymys ja hieman normaalia isompi unentarve on kaikonnut ja huomattavasti lyhyemmät yöunetkin riittävät ja on paljon energisempi olo. Viikonloppunakin oltu jo aamuvarhain liikkeellä ja reippailtu aamulenkeillä bongaillen kevään merkkejä, kuten pajunkissoja. :)

Tähän viikkoon, varsinkin viikonloppuun on kuulunut myös vaalityötä. JHL edustajistovaalien äänestys alkaa huomenna ja nyt on viimeiset hetket tuoda itseään vielä esille ja äänestäjien tietoisuuteen :) Vaalimatskua on jaettu ympäriinsä. Päätinpä avata myös uuden blogin erinäisiä vaaleja ajatellen. Outin politiikkaa keskittyy meikäläisen poliittisiin ajatuksiin ja mielipiteisiin. Varmasti tämäkin blogi osansa noista ajatuksista ja mielipiteistä saa edelleen, mutta näin hyvänä vaalityötäkin ajatellen luoda ihan oman blogin pelkästään näille kirjoituksille ja tuolla blogissa on sitten varmasti hieman syvemmin ja tarkemmin asioista, joista haluan politiikan osalta puhua, kun tässä blogissa hieman raapaistaan välillä :) Tämänkin blogin kautta kätevästi pääsee tuhon blogiin ja etusivulle on aina linkki uusimpaan postaukseen. Postailuja tulee juuri niin usein tai harvoin kun tunnen tarvetta jostain asiasta kirjoittaa.


Nyt on sitten jännät paikat, äänestys tosiaan starttaa huomenna ja viimeiset vaalityöt on menossa. Vaalimatskua on jaeltu ja ihmisten kanssa puhuttu. En osaa oikein veikatakaan mahdollista äänimäärää, toivotaan että saan porukkaa hyvin äänestämään ja olisihan se hienoa, että tulisi valituksi edustajistoon, aivan mahtavaa! Nuorten ääntä kuuluviin! Positiivista energiaa ja päättäväisyyttä kehiin! Tuolta uudesta blogistani voi tosiaan lukaista vielä vaaliajatuksiani ja on siellä vielä käyty läpi mistä on kyse edustajistovaalissa. ÄÄNESTÄKÄÄ!!!!

JHL vaalien jälkeen onkin sitten SDP puoluekokousedustaja vaalit. Tuo olisi myös paikka johon todella haluaisin päästä ja tästäkin on luvassa lisää tuolla politiikka blogini puolella, kunhan saadaan nämä vaalit pois alta. Kyllä tämä vuosi on taas hyvin erilainen kun aiemmat, paljon uutta ja mielenkiintoista on Outin elämässä!


Seuraavilla ajatuksilla taas uuteen viikkoon

"Älkäämme tyytykö vain odottamaan mitä tapahtuu,
vaan antakaamme itsellemme päättävyys
saada oikeat asiat tapahtumaan."
-Peter Marshall-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti