keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun hulinoista eteenpäin

Helmikuussa riitti kyllä hulinaa! On ollut kokousta, seminaaria, koulutusta, jos jonkinmoista puolue- ja ay-aktiivi toimintaa. Ihan on ollut mukavaa ja opettavaista, yhä enemmän silmät ovat auenneet sille että haluan vaikuttajaksi. Yleinen tavoitehan on elää hyvä elämä, mutta jos voisi yrittää auttaa toisiakin saamaan hieman parempi elämä ja tekemään maailmasta parempaa paikkaa!


Kuukauteen on kuulunt toki kaikenlaista muutakin touhua. Kalenteriin on mahtunut ystävienkin treffailua ja miekkosen kanssa oleilua. Kaksi hyvää ystävää lähtivätkin nyt Helmikuun lopussa kevään ajaksi muihin maihin opinahjoon. Häitä on päästy vietettämään tässä kuussa ja kulttuurikokemuksia haettu Kulttuurikulmasta, jota edelleen suosittelen ja suosittelenpa myös improvisaatioteatteri Snorkkelin esityksiä!Helmikuu alkoi loppusuorallaan näyttää kevään merkkejäkin ja nyt eletään ihanaa kevättalvea kun päivät kirkastuvat ja lämpenevät ja linnut visertävät! Aurinkoiset päivät oikein kutsuvat ulkoiluun! Puihin saa tosin vielä tovin silmuja odotella, vaikkakin vuoden ensimmäiset pajunkissat olenkin jo bongannut :)


Kropan kiristely ei ole Helmikuun aikana edennyt valitettavasti. Tammikuun aikana jo alkanut flunssailu jatkui pitkälle helmikuuhun ja treenittömyyttä ja vain kevyttä jumppailua on Helmikuun liikunnat pääasiassa olleet. En kuitenkaan lähtenyt ruuasta kiristelemään vaan ajattelin odotella rauhassa että flunssat menee ohi. Paino ei kuitenkaan noussutkaan vaan pysyi sitten paikallaan, flunssakaan ei kunnolla iskenyt, mutta kesti tosi kauan että antoi periksi. Nyt on Maaliskuulle sitten kunnon kiristelytavoite, -2 kg vähintään!

Loppukuusta sitten taas alkoi uudelleen kovat treenit ja entisten treenipainojen metsästys on nyt käynnissä. Juuri ennen flunssailun alkua sain nostettua monissa liikkeissä painojenmäärää. Vähän tietysti harmittaa että nyt taas pieni urakka että pääsee samoihin painoihin.

Helmikuun viimeisestä treenistä on pakko kertoa. Uusi aluevaltaus tuli tehtyä, kun lähdin kokeilemaan Crossfit Circuitia! Ihan älyttömän rankka treeni, syke oli korkealla, hiki virtasi ja lihaksissa tuntui ja niin ihanaa kuten kovat treenit aina!!!! On se kiva hakata traktorin rengasta lekalla ;D

Helmikuun ystiskynnet :)
Positiivareiden siivittämänä kohti Maaliskuuta!

Arvokkaan elämän eväät

Se ihminen voi sanoa onnistuneensa elämässään, 
joka on käyttänyt päivänsä oikein, nauranut usein ja rakastanut paljon; 
joka on saavuttanut hyvien ihmisten kunnioituksen ja läheistensä rakkauden; 
joka on täyttänyt oman paikkansa ja suorittanut velvollisuutensa; 
joka lähtee paremmasta maailmasta kuin se, mihin kerran tuli, olkoonpa hän parantanut sitä sitten lisäämällä siihen yhden kukan tai kauniin runon tai pelastamalla ihmissielun; 
ihminen, joka on ihaillut maan kauneutta ja tuonut sen julki; 
joka on etsinyt toisista ihmisistä heidän parhaat puolensa ja ollut itse valmis kaikessa antamaan parastaan.
-R.L. Stevenson-

Maaliskuussa hulinat tosiaan jatkuvat ja loppukuusta otetaan kunnon breikki ja varaslähtö kesään kun Teneriffa kutsuu!!! Pyritään pysymään terveenä ja liikkumaan monipuolisesti! Ei täytetä kalenteria täysin työllä ja kolutuksilla sekä kokouksilla vaan jätetään taas aikaa itselle sekä läheisille! Liikunta on myös henkireikä, jolle on aina ollut kalenterissani paikkansa, näin tulee myös olemaan jatkossa. Crossfitin lisäksi minua on houkuttanut kokeilla myös kahvakuulaa, en lupaa nyt että kokeilisin sitä Maaliskuun aikana, mutta voi olla, voi olla.... :)


Lopuksi kiitän Tarja Halosta kahdesta hienosta presidenttikaudestaan!

Ihanaa kevään odottelua kaikille ja toivotaan kevättalven päivistä aurinkoisia ja lämpimiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti