lauantai 4. helmikuuta 2012

Ystäväkuukausi

Nopeastippa se aika ainakin tekevällä menee. Vasta vuosi vaihtu ja jo mennään Helmikuuta eteenpäin! Vaaleista vaaleihin edetään aikas lailla koko vuosi. Huomenna selviää Suomen seuraava presidentti, maaliskuussa käudään ammattiliitto JHL:n edustajistovaalit, jossa olen ehdokkaana ja jo alkaa kunnallisvaaleihinkin valmistautuminen itseltänikin! :)

Helmikuu on ystävyydenkuukausi kalenterini mukaan :) Joka kuukauden pitäisi kyllä olla ystävyydenkuukausi, mutta voihan sitä näin korostaa, onhan ystävänpäivänkin vietto aivan ihanaa! Sekä seinä- että matkakalenteristani löytyy ystävyydenkuukaudelle tehtäviä ja ajatuksia!

Ystävyydenkuukauden tehtävät

Selvitä erimielisyys. Etsi käsiisi unohdettu ystävä. 
Hylkää epäluuloisuus korvataksesi sen luottamuksella. 
Kirjoita rakkauskirje. Jaa omat aarteesi. 
Anna lempeä vastaus. Rohkaise nuoria. 
Ilmaise uskollisuuttasi sanoin ja teoin.

Pidä lupaus. Pidä itsesi kaunojen yläpuolella. Kuuntele. 
Pyydä anteeksi jos olit väärässä. Yritä ymmärtää. 
Aseta lähimmäisesi etusijalle. Arvosta, ole ystävällinen, ole hellä. 
Naura hieman enemmän.

Ansaitse luottamus. Nujerra omahyväisyys. 
Ilmaise kiitollisuutesi. Ilahduta lasta. 
Nauti maailman kauneudesta, sen ihmeistä.

Kerro, että rakastat. Kerro se vielä uudelleen.Aika suuretkin tehtävät, mutta näitä meidän tulisi toteuttaa elämässämme!
Nämä mietteet pistivät palaamaan omiin häihin, joista tulee kesällä 2 vuotta! <3


Tammikuun viimeinen viikonloppu olin viettämässä ystävän polttareita. Ystävän, jonka kanssa emme näe kovin usein, mutta kun näemme, ei jutellessa huomaa aikaa edes kuluneen! Noissa polttareissa meillä oli savipajailua ja itse sain inspiraation savityöhöni ystävyydestä ja rakkaudesta!

Ystävyyden ja rakkauden peikko! <3


Ja vielä onnistujan päivyristäni ohjeet miten saa ystäviä.
Kuinka ystäviä saadaan? Miksi emme tutkisi maailman parhaan ystävän saajan menetelmää?

Se saattaa tulla vastaasi huomenna kadulla. Kun pääset siitä muutaman metrin päähän, se alkaa heiluttaa häntäänsä. Jos pysähdyt ja taputat sitä, se melkein hyppää nahastaan osoittaakseen kuinka paljon se sinusta pitää. Ja sinä tiedät, että tämän kiintymyksenosoituksen takana ei ole taka-ajatuksia; se ei yritä myydä kiinteistöä, se ei halua mennä kanssasi naimisiin.

Koira on ainoa eläin, jonka ei ole pakko tehdä työtä elääkseen? 
Kanan on munittava munia, lehmän on annettava maitoa ja kanarianlinnun on laulettava. mutta koiran ei tarvitse antaa mitään muuta kuin rakkautta.

Saat enemmän ystäviä kahdessa kuukaudessa kiinnostumalla toisista ihmisistä kuin kahdessa vuodessa yrittämällä saada toiset kiinnostumaan itsestäsi.

-Dale Carbegie-

Ihanaa Helmikuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti