lauantai 18. helmikuuta 2012

Vaaleista vaaleihin....

On ollut niin hektistä elämä, ettei paljoa ole ehtinyt bloggailemaan ja Helmikuutakin on jo yli puolet elelty. Maailmassa on tapahtunut paljon ja niin Outi elämässäkin on ollut monenlaista touhua. Pressanvaalit käytiin, uutena kokemuksena oli olla vaalitoimitsijana ja uutena kokemuksena nyt Suomella Kokoomuslainen presidentti. Presidentinvaali tulokseen en todellakaan ole tyytyväinen. Kun demaripresidenttiä ei saatu, olisin toivonut Haavistosta presidenttiä ja kisa näyttikin välillä kovalta, mutta niin siinä kävi että aikas selkeästi Niinistö voitti. Tämän kanssa täytyy nyt elää kuusi vuotta, mutta sitten vaihtuu pressa! :)

JHL:n edustajistovaali on startattu ja ehdolla ollaan. Vaalikonekin löytyy täältä. Satakunnan ehdokkaat taas täältä ja tätä kautta varmaan muidenkin alueiden ehdokaslistat. Itse olen Sosiaalidemokraattien listalta ehdokkaana. Tämän lisäksi edustan nuoria ehdokkaita. Edustajistovaaleissa ratkaistaan, miten ja millä asenteella jäsenten etuja ajetaan ja valvotaan sekä miten jäsenmaksurahat käytetään. Apua tai palveluita tarvittaessa, pitää niitä saada helposti. Tähän JHL:n demarit sitoutuvat. Liiton pitää olla edelläkävijä ja näyttää suuntaa muillekin. JHL on Suomen suurin, sen pitää olla myös Suomen paras! Joten on tärkeää keitä edustajistoon valitaan. 


ÄÄNESTÄ NUORTA!
 
- Oikeudenmukaisuuden puolesta
- Tasa-arvoa työelämään ja palkkoihin
- Tiukka EI määräaikaisten työsuhteiden ketjutukselle
- Julkiset palvelut turvattava
- Työntekijöiden hyvinvoinnin puolesta
 - Valmis viemään asioita eteenpäin positiivisella asenteella ja energialla

OUTI VEHMASKANGAS
NUMERO 40!

Kunnallisvaaliinkin startti saatu. Kunnallisvaalit on Lokakuussa, monesta siihen on varmasti pitkä aika, mutta vaalityöskentely pitää ajoissa aloittaa. Itse olin jo SAK:n järjestämässä sd-vaalityöseminaarissa yhden viikonlopun ja koulutus boostasi kyllä hyvin demarienergiaa ja vaali-intoa! Vaalityöseminaarissa puhujina oli mm. työministeri Lauri Ihalainen,  eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma, SAK:n pj Lauri Lyly, SDP:n järjestösihteeri Arto Heinonen ja SAK:n järjestöpäällikkö Eija Harjula. Sunnuntaina demarinuorilla oli omaa ohjelmaa, jota taas olivat pitämässä demarinuorten pj. Timo Kontio ja kansanedustaja Antti Lindtman. Kovia nimiä ja kokeneita ja osaavia henkilöitä meitä siis oli sparraamassa ja meille tietoa jakamassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti