maanantai 7. lokakuuta 2013

Jouluksi kotiin....

Huhhuh, kun on kiirettä pitänyt ja monesti ollut mielessä tämän blogin päivitys ja tämän tekstinkin kirjoittamisen olen aloittanut jo elokuussa. Kiirettä on pitänyt ja ollut pientä stressin poikastakin välillä. Minulla on ihan omanlainen tapa vissiin stressata, en stressaa asiaa päiväkausia vaan stressipiikki saattaa nousta ihan yht´äkkiä jostain asiasta ja laskee yleensä saman päivän aikana ja jo muutaman tunnin kuluttua. Alkuvuodesta aloitettua asioiden ja tekemisten priorisoimista on tarvinnut jatkaa ja paljon menoja on joutunut karsimaan. Aikaa pitää olla myös hengittää!

Stressipiikkejä on tässä viimeaikoina tullut tavallista enemmän ja syyhän löytyy tuolta talonrakennusprojektista, niin paljon on ollut tehtävää, mietittävää, suunniteltavaa ja etsittävää liittyen talonrakennukseen että huhhuh. Tekemistä piisaa ja aiheuttaa tässä ylimääräistä touhotusta myös tämänhetkisen rivariasunnon myyntikin, helpottaisi kummasti kun löytyisi ostaja! Rentoutuskeinoja ja pääkopan tyhjennystä vaaditaan välillä, että jaksaa painaa ja loppukirihän tässä jo on menossa, jouluksi kotiin... :) Tuskin silloin ihan tiptop valmista on, mutta kunhan on asuinkunnossa :D 

Esittelyssä uusin rentoutumiskeinoni piikkimatto,
myös Rikulla paljon käytössä :D

Myös liikunta ja kehonhuolto auttavat pääkoppaa jaksamaan,
mutta myös lepo ja rennot koti-illat viikonloopuisin...
Ja ystävät!
 
Fitnesselämä blogini on kyllä ahkerasti päivittynyt, treeneihin on tarvinnut löytää aikaa! Tavoite on asetettu ja taas mennään kohti kisalavoja ja lisäähän tästä meitin treeni-/fitnesselämästä voi lukea tuolta Outin Fitnesselämä -blogista :)

Siis Jouluksi kotiin! 
Se on tarkoitus ja komiastihan tuo meidän "kivilinna" valmistuukin :) Ja kunhan päästään sinne asumaan,niin vaikka silloinkin varmasti tekemistä riittää, uskon että aikaa löytyy kuitenkin paremmin ja on vain yksi koti huolehdittavana. Sosiaalinen elämä valitettavasti hieman on kärsinyt, mutta ystävät ymmärtävät <3 ja meidäthän tavoittaa kyllä sieltä raksalta ja iltasella kotoakin :) Itse ei välttämättä vaan jaksa kauheasti kotoa liikkua mihinkään vaikka hyvää se on tehnyt kun joskus on kerennyt jossain piipahtamaan :) Ja tuli tässä vietettyä miekkosen kanssa yhteiset kolmekymppiset, jossa oli paljon ihania ystäviä paikalla! niistä yritän saada postauksen aikaiseksi :) Itsellä kun on virallinen syntymäpäivä vielä tulossa, josko silloin saisi postausta siitä ;)

Hieman raksakuulumisia
Seinät on pystyssä ja katto pään päällä! :) Autotallia pystytetään ja varsinaisessa talossa tehdään sisähommia. Vuodenajanhan ollaan nyt pian rakennettu, talvella tuli pientä paussia kun talvi tuli niin ajoissa eikä ehditty seiniä pystyttämään ennen pakkasten tuloa. Pakkasilla ei seinävaluja saatu tehtyä ja tosiaan seinät ollaan itse pystytetty. Usein kysytään paketti vai pitkästä tavarasta, mutta meille tulee Lammi -kivitalo kiviharkoista. Myöskään pohja ei ollut valmis vaan se on arkkitehdin kanssa suunniteltu. Kuvat kertokoot lisää :)
Pohjapiirroksen olen joskus aiemminkin laittanut, mutta laitetaan nyt vielä.
Kannattaa suosista klikata isommaksi :)


Tältä näyttää ulkoapäin tällähetkellä meidän kivilinnamme :D

Ja autotallia tehdään...
Sinne tulossa myös meidän puulämmitteinen vesikattilamme, joten sen takia autotallikin saatava kuntoon ennen talvea :)

Ulko-ovea Fenestralta....

Terassin ja "spa-osaston" pukeutumistilan välinen ovi :D

Ja jotain kuvaa sisältäkin, ei ole enää pelkkää hallia talomme :D
Sisäseinien tasoitushommat menossa 

Ruokailutila ja keittiö, takka taas erottaa olohuoneen toiselle puolelleen

 Olohuonetta ja olohuoneen isot ikkunat

Baari ;)

 Master bedroom ;D ja kattoon tulossa pienoinen juju, jos huomaatte :)

"SPA- osastoamme" johon kuuluu, saunaeteinen/pukeutumistila, wc. suihku, sauna ja kodinhoitohuone

Takkaa tehtiin viimeviikolla, jokusen viikon päästä kun takka on saanut kuivua lyödään laatat pintaan. Etu- ja takapinta tulee kahdella pystylaattarivillä ja sivustat yhdellä pystyrivillä. Kiiltävää valkoista 70x25 laattaa.


Takkaluukku ostettiin Kodin Terrasta
 


Ja tästä alkoi sisustaminen ;)

Yritän nyt saada postausta hieman useammin ja nyt kun raksalla enemmän näkyvää tapahtuukin niin kiva laittaakin niitäkin juttuja ja onhan minulla päässä vaikka mitä kirjoiteltavaa, kun aikaa olisi saada kaikki näppäiltyä tekstiksi asti :) Seuraavaksi raksa-asioiden puolelta voisi postailla pinta- ja kalustevalinnoista, koska niitä alkaa pian näkymään ja keittiö- wc-, vaatehuone- ja eteiskalusteetkin saapuvat ensi viikolla. :)

Nyt reippaina syksyä eteenpäin! 

2 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa tässä blogissa! Hieno postaus ja mukavia kuvia! :) Oltaispa mekin jo noin pitkällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Oikein raksasotkukuvia :D
   Jotenkin halunnut pitää erillisinä blogeina ton treeniblogin ja tän blogin mikä sisältääkin sitten kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä :D
   Vaikka on aikaa ja välillä hermojakin vievää rakentaminen, niin on tämäkin silti vain hienoa ja palkitsevaa! :)

   Poista