keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Outin elämää vuodenvaihteessa


Toivetta kylliksi uudelle vuodelle

Uusi vuosi on juuri alkamassa. Mitä sellaista voisit toivoa, mitä vuosi voisi tuoda tullessaan? Ei mitään sellaista, mikä tekisi muiden maailmaa köyhemmäksi, ei mitään toisten kustannuksella. Vain niitä harvoja asioita, jotka eivät tullessaan pysähdy sinuun, vaan paremminkin koskettavat sinua, kun ne tapahtuvat:

♥ Muutaman ystävän, jotka ymmärtävät ja silti pysyvät ystävinä.
♥ Työtehtävän, jolla on todellista arvoa, sellaista mitä ilman maailma tuntuisi köyhemmältä
♥ Matkaa pelkäämättömän mielen, vaikkapa väylä ei oliksikaan merkitty.
♥ Ymmärtäväisen sydämen.
Huumorintajun ja voimaa nauraa.
Vähän joutilasta aikaa ilman mitään tekemistä.
Muutamia vaitonaisia hetkiä, hiljaista mietiskelyä.
Käsivällisyyttä odottaa näiden asioiden saapumista ja viisautta tuntea ne, kun ne ovat tulleet.


Vuosi sitten....
Ensin ajattelin etten tee kummoisia uuden vuoden lupauksia, mutta kun päässäni mietin ne muutamat lupaukset, niin ne ovatkin melko isoja lupauksia, ei sinäänsä uuden vuoden lupauksia vaan elämän lupauksia, joita on joskus ihan hyvä miettiä.

Lupaan pyrkiä elämään niin kuin mielestäni oikein on, kohdella ihmisiä niin kuin toivoisin itseänikin kohdeltavan. Lupaan ottaa elämäni uudet haasteet vastaan mahdollisuuksina, pelkäämättä niitä, sillä epäonnistumisen pelko on usein onnistumisen ja unelmien tiellä. Lupaan antaa itselleni aikaa ja kuunnella myös omia tarpeitani ja tehdä ja harrastaa asioita, jotka tuntuvat hyviltä! Ja viimeiseksi, lupaan että mikäli tuntuu että kaikelle mille todella haluan löytyvän aikaa, ei löydykään, niin alan karsimaan ja priorisoimaan!


Erilaisia tavoitteita on myös joskus hyvä itselleen asettaa kun tavoittelee jotakin. Itsellä tuo rakas laji fitness pistää asettamaan tavoitteita niin kauan kuin pidän lajia omanani ja intohimonani. Tämän hetkinen tavoitteeni on saada edelleen lihaskehitystä aikaiseksi ja samalla pitää itseni omaa silmääni mielyttävässä kunnossa. Kehon ja mielen hyvinvointi kulkevat käsikädessä, niistä huolenpitäminen on tärkeää! :)

Mielestäni olen tavoitteissani pysynyt ja voin katsoa viime vuotta hyvillä mielin! Tuohon blogipostaukseen pääset nopeasti klikkaamalla tästä. Samat tavoitteet voisin tällekin vuodelle kirjoittaa ainkain kahden ensimmäisen kappaleen osalta. Viimeisen kappaleen osalta kannattaa käydä kurkkimassa "fitness" tavoitteeni Outin fitnesselämän puolelta, body fitness kisojahan kohti tässä ollaan menossa ;)

Ulkomaanmatkaa ei tullut toteutettua ja se onkin tämän vuoden "tavoite" tai pikemminkin haave, haaveissa jopa kaksi ulkomaanmatkaa, mutta josko edes toinen toteutuisi :) Viime vuonna ei vain ulkomaanmatka tullut kyseeseen taloa rakentaessamme, jota olemmekin päässeet jo asuttamaan. Tämä onkin ollut tämän vuoden huipentuma! Oma uusi koti, itse suunniteltu, itse rakennettu, jonka saa jakaa oman rakkaan kanssa. Koti tehdään sydämellä ja tätä kotia on ihana päästä asuttamaan :)

Mutta tosiaan aika on ollut kortilla ja se on näkynyt sosiaalisen elämän puolella. Priorisoitu tosiaan on, niinkuin vuosi sitten ajattelinkin. Mikäli kaikkeen mitä tosissaan haluaa ei ole aikaa, on priorisoitava tekemisiä ja menemisiä. Tykkään tavata ystäviä ja käydä kahviloissa, mutta viime vuonna siihen ei vain ollut niin paljon aikaa kuin olisin halunnut, priorisoinnista huolimatta. Kuitenkaan en olisi luopunut unelmasta omasta talostammekaan. Toinen asia mistä en ole ollut valmis karsimaan on olleet treenit, mutta se kuuluukin niihin asioihin joita todella olen halunnut tehdä! Tosin sen ohessa on saanut pidettyä sosiaalistakin elämää yllä, koska osaa ystävistä näkee salinkin puolella. Luottamustehtävieni mittainen olen pyrkinyt olemaan ja ne ovat myös osan aikaani vieneet. Tosiystävyys kuitenkin kestää, vaikkei kunnolla ehtisi hetkeen nähdä ja yhteyttä voi pitää muutenkin, vaikkeikaan mikään korvaa yhdessä vietettyä aikaa <3 Kuitenkin kiireen keskellä on uusia tuttavuuksia tullut ja kaksi ihanaa ystävyyttäkin tullut, Marika ja Anniina <3

Menetyksiä ja suuria suruja en ole viime vuoden aikana kokenut. Kiireen keskellä ihania hetkiä ja miehen kanssa otettu muutama aikalisäkin yhdessä raksalta ja "lomailtu" kiireen keskellä. Kesällä vietimme 3-vuotis hääpäivää ja myöskin tapaamisestamme tuli 10 vuotta! Syksyllä viettettiin myös yhteiset 30-v juhlat, jossa oli paikalla paljon ihania ystäviä! <3

Kirjoja harmikseni en ole ehtinyt lukemaan. Ensi vuonna pyrin lukemaan enemmän kuin viime vuonna eli ainakin kaksi kirjaa :D Yritän saadamyös vihdoin valokuvakirjojen tekemistä eteenpäin. Olen jokusen valokuvakirjan teettänyt Ifolorilla, mutta olen huimasti jäljessä :P Myös harmittanut, kun tämä blogi kärsi yhdessä vaiheessa pienestä hiljaiselosta, mutta vauhdissa ollaan tämänkin blogin puolella jälleen! :)

Talokiireet alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, vaikka vielä tekemistä riittää ja riittää... Kuitenkin helpottaa, että asutaan jo keskellä urakkaa. Pääni on ollut viimeaikoina melko hutera :D Nyt olen alkanut huomaamaan, että alkaa löytymään pikkuhiljaa taas enemmän aikaa :)

Lopuksi kuvapläjäystä viime vuodelta, joitakin kohokohtia :)

Tammikuussa talomme näytti tältä 
ja tämänhän hetken tilannetta näkee loppuvuoden postauksistani :)
Ässät voitti suomen mestaruuden
Kesäkuussa Tampereella katsomassa Rikun ja Erikan kanssa Bon Jovia
 3-vuotis hääpäivää...

Matkustaa ei ehditty ulkomailla, mutta Helsingissä kyllä :)
Crowne Plaza Helsinki
Summer Soundissa yhtenä päivänä
Korkeasaaressa käytiin myös
Annuliin kanssa Porisperen perhepäivässä
Se yksi lukemani kirja :D
Yksi uusi tatuointi, Imagine
30-vuotta tuli mulla ja Rikulla, kummallakin täyteen
Pirskeet oli teemalla so 90´s ;)
Jouluksi kotiin toteutui <3

Uutta vuotta otettiin vastaan ystävien luona
Happy New Yaer!!!
Paljonhan tästäkin kuvakollaasista jäi puuttumaan tapahtumia...
Ystävien kanssa vietettyjä hetkiä, juhlia ja yhdessä oloa, pieniä hetkiä kynttilän valossa tai viinilasin äärellä... <3

Toivotaan tällekin vuodella paljon ihania hetkiä, pieniä muistoja sydämeen talletettavaksi, onnea ja rakkautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti