sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Marraskuun mietelmiä

....ja hieman kuulumisia matkan varrelta :)

Lupaa itsellesi että....

...olet niin vahva, että et anna minkään häiritä mielenrauhaasi
...saat jokaisen ystäväsi uskomaan, että heissä on sitä jotakin
...katsot kaikessa asioiden myönteistä puolta ja toteutat optimismiasi käytännössä
...olet yhtä innostunut muiden menestyksestä kuin omatasikin
...unohdat eiliset virheet ja pakotat itsesi parempiin saavutuksiin tulevaisuudessa
...puet aina kasvoillesi ystävällisen ilmeen ja kohtaat jokaisen tapahtuman elämässäsi pää pystyssä
...käytät niin paljon aikaa itsesi kehittämiseen, ettei sinulla ole aikaa arvostella toisia

Yllä oleva teksti on Positiivareiden seinäkalenterin Marraskuun mietelmä. Tuo teksti sisältää paljon hyviä kohtia. Ihmiset tuhlaavat paljon aikaa turhaan draamaan, toisten arvosteluun ja oman elämänsä surkutteluun. Pää pystyyn, hymy huulille, avoin katse ja lämmin mieli ovat avaimia omaankin hyväänoloon sen lisäksi että positiivisuus leviää ja tuottaa muillekin hyvää oloa.

Omista kuulumisistani voisin kertoa sen verran, että monessakin suhteessa nälkä kasvaa syödessä ja nyt ei puhuta ruuasta vaikka syöminenkin oikein mukavaa on ;) Kunnallisvaalit ovat ohi ja itse sain kerättyä 123 ääntä, joista jokaisesta olen hyvin kiitollinen! Tämä ei ihan yltänyt valtuustopaikkaan, 7. varasija ja nyt katsellaan ja odotellaan miten lautakuntapaikkojen jaossa käy. Nuorta ja uutta päättäjäsukupolvea on kuitenkin luotava! Enempiä ei politiikasta, sillä sitä varten on ne aivan omat sivut :)


Fitnesskuume on kuume joka ajoittain nostaa päätään ja taas se on nostanut päätään. Treenaaminen kuuluu yhä suurena osana elämääni ja tulee kuulumaan! Kisoista voi haaveilla, mutta haaveen toteutumisesta en tiedä. Sinäänsä haave kisaamisesta ei ole mahdoton haave, mutta juuri nyt se ei ole ajankohtainen. Fitness on jokatapauksessa elämäntapani, josta nautin! Tästä pieni aasinsilta ravintoon, josta olen aiemmminkin kirjoittanut. Terveellinen ruoka voi olla hyvää! Ja sitä ei edes voi kuvitella kuinka hyvin kroppa voi voida ruokavalion vaikutuksella. Välttämättä ei edes koe että kroppa voisi huonosti, eikä se välttämättä voikkaan, mutta kun muuttaa ruokavalioita puhtaampaan je terveempään suuntaan alkaa huomaan muutoksia jaksamisessa ja hyvinvoinnissa, trust me! Enkä tarkoita arvostella toisten tapaa syödä tai sanoa että oma tapani syödä olisi paras, mutta suosittelen testaamaan puhdasta ja terveellistä ruokavaliota. Eikä tämä tarkoita etteikö sillointällöin voisi herkutellakin. Kehon ja mielen hyvinvointi kulkevat käsikädessä. Linkiksi laitan vielä omien syntymäpäivien kunniaksi tehdyn ihanan syksyisen Kookos-puolukkatortun ohjeen. Sen olen todennut, että kun herkutellaan niin herkutellaan! ;)


Sitten vielä tämän hetken suureen projektiin, joka ei ole vielä saanut sitä omaa luvattua blogiaan, raksablogia :) Oman kodin rakentaminen on hurahtanut vauhdilla käyntiin sen jälkeen kun saatiin rakennuslupa, pohjatyöt alkaa olemaan kunnossa ja olisi anturavalun aika, pian myös tontille saapuu ensimmäinen erä lammin kiviharkkoja. Meikäläisen homma on tässä kohtaa ihan muonitushommaa :) En kestänyt ajatusta kertakäyttöastioista ja kunnon astoita ei välttämättä raksalle kannata kannella, niinpä ostin muovilautasia ja mukeja, tiskailen niitä sitten mielummin kuin kasvatan kauheaa jätekasaa.


Viikko sitten vietettiin pyhäinpäivää ja tänä viikonloppuna isänpäivää. Viime viikonloppuna vietiin haudoille kynttilöitä ja tänä viikonloppuna onnitellaan isejä.

Hyvä isä on tehty lempeästä mielestä, 
kannustavasta kielestä, suuresta sylistä ja 
ripauksesta hyväntahtoista veijaria.

Isä on aina ollut minulle tärkeä ja hän on esikuvani. Isä on opettanut minulle hyvän elämän arvot, valanut minuun uskoa itseeni ja opettanut minulle taidon elää. Hän on näyttänyt miten unelmista pidetään kiinni ja miten unelmille voi kasvaa siivet! Isältä on aina voinut kysyä neuvoa ja mielipidettä. Roolit ovat kuitenkin muuttuneet, isä tarvitsee hoitoa, apua ja tukea, minun tehtäväni on kuitenkin minulle selvä, minä olen tytär! <3 

Lopuksi ajatuksia herättämään! Muistetaan läheisiämme niin kauan kuin voimme ja satuttamalla tosiat, satutamme loppujenlopuksi vain itseämme....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti