sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Valolla pimeyttä vastaan

Marraskuu on melko pimeää aikaa, mutta pimeyttä vastaan on hyvä taistella valolla. Kylmyyttä vastaan lämmöllä, yksinäisyyttä vastaan seuralla...... Tiedän se ei aina ole helppoa, joten pitäkäämme toisistamme myös huolta! Kaikilla ei aina riitä voimat hymyyn, ei riitä voimat tarttua puhelimeen, tulla kylään tai kutsua kylään.... Kalenteriin on myös hyvä varata muillekin aikaa kuin omalle itselle! On aikoja jolloin kalenteri täyttyy ja täyttyy ja silloin toivoo muilta ymmärrystä hektiseen hetkeen, kunhan se kiire ei kestä loputtomiin. Mikäli aina ei ole aikaa kunnolla viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa niin puhelinkin on keksitty vaikkei se korvaakaan yhteistä aikaa. Ajankäytöstä ja jakamisesta on hyvä välillä muistuttaa itseään!

Sinulla on valta
Rakentaa tai tuhota. Kuunnella tai väheksyä. Rohkaista tai masentaa.
Ymmärtää tai hämmentää. Ojentaa käsi tai kääntyä pois.
Onnitella tai arvostella. Toivoa tai pelätä. Toimia tai olla hiljaa.
Valintasi antaa sinulle vallan ratkaista kuka päätät olla tänään?

Elämässä tarvitaan enemmän duoo kun sooloo :)


Marraskuu tottatosiaan on pimeää ja harmaata kun luntakaan ei vielä ole. Päätinkin että meillä otetaan nyt ulkovalot kaapista käyttöön :) Myös kynttilät on ihana keino tuoda valoa ja lämpöä pimeisiin iltoihin :)


Tänään sunnuntaina luvassa on treeniä, ystäviä, hyvää ruokaa, vamppyyreja ja ihmissusia, niistä on hyvä sunnuntai tehty! ;) Suurinpiirtein vuosi sitten käytiin tyttöporukalla syömässä ja katsomassa Twilight leffasarjan Aamunkoi 1 osa ja tänään mennään taas tyttöporukalla syömään ja katsomaan 2 osa ja viimeinen leffa Twilight sarjasta. Kirjat jo olen kaikki lukenut ja ainoastaan kolmas leffa on ollut minulle pettymys. Arviot ei ole kauheasti tätä leffaa kehunueet, mutta muiden arvioista en ole ikinä piitannut, arvioin sitten itse! Nämä suunnitelmat menivät tänään kaiken muun edelle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti