sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kukkuu!

En ole unohtanut ja hylännyt tätä blogia vaikka hiljaiseloa on nyt syksyn ajan täällä suunnalla ollutkin. Syksy onkin ollut hyvin kiireistä. Olen ehdokkaana kunnallisvaaleissa kotikaupungissani Porissa ja vaalityö on vienyt aikaani melko paljon. Sivusto jota nyt olen päivitellyt ahkerammin, onkin uusi nettisivustoni outivehmaskangas.fi/

3 viikon kuluttua vaalit onkin sitten jo käytynä ja aikaa tulee taas tämänkin blogin teksteille enemmän. Politisointi keskittyy sitten tuonne  nettisivuille eikä sekään vaaleihin lopu. Nyt kun on vauhtiin päästy, ei tätä elohiirtä pysäytä mikään :)

Syksy on tosiaan saapunut ja ruska piristää ainakin minun syksyäni. Syksyinen vaahtera on edellenkin todella kaunis! Katsotaan löytyykö vaahtera vielä joskus omaltakin tontilta. Keväällähän mieheni kanssa saatiin omakotitalotontti Porin Tuulikylästä ja nyt vihdoin alkaa kunnolla tapahtua. Tällä viikolla on kaivinkone ollut tontilla ja ehkäpä jo ensi viikolla paalutetaan! Tätä projektia varten aukeaa sitten ihan oma bloginsa jossain vaiheessa :)

Oman pihan syksyn väriloisto!
Maksaruohoa ja hortensiaaNäin syksyn tullen on hyvä taas muistuttaa ihmisiä Poitiivisesta ajattelusta! Ei lannistuta syksyn sateisiin vaan nähdään myös syksyn kauneus. Ei surkutella asioita jotka ovat huonosti, vaan muistetaan asioita jotka ovat meillä hyvin! Surkuttelun sijaan keskitytään parantamaan asioita positiivisella energialla ja joskus on myös hyväksyttäväkin asiat sellaisina kuin ne ovat!

Näytä parhaat puolesi!

Toisissa näkemäsi hyvyys löytyy myös sinusta.
Toisissa näkemäsi viat on sinunkin puutteitasi.
Kaiken kaikkiaan sinä jo tunnet sen minkä voit havaita. 
Kaikki se mitä näet muissa, on mahdollista myös sinulle.
Ympärilläsi näkemäsi kauneus on sinun kauneuttasi.
Maailmaa muuttaksesi sinun täytyy muuttaa itsesi.
Mistä kannat huolta, se on sinun vastuualuettasi.
Mitä muissa näet, se paljastaa sinut itsellesi.
Huomaa muiden vahvuudet, niin olet parhaimmillasi.
Ole muille antelias, niin annat itsellesi.
Helli luovuutta, niin sinusta tulee luova.
Koeta ymmärtää, niin sinuakin ymmärretään.
Kuuntele, niin itse tulet kuulluksi.
Opeta, niin itse opit.
Näytä peilille parhaat puolesi,
niin olet tyytyväinen vastaasi katsoviin kasvoihin.Kokkailubloginikin kokenut pienen herätyksen! Kaikenlaista ihanaa on kyllä leivottu ja kokkailtu, mutteivat valitettavasti ole päätyneet tuonne kokkailublogiin.... Viime viikonloppuna tuli tehtyä niin ihanaa suklaakakkua että se on kuitenkin jaettava blogiin! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti