sunnuntai 5. elokuuta 2012

Elokuu

Elokuu on hyvin startattu, mutta täytyy kyllä sanoa että syksyn tuntua on..... Työt aloitettu uudessa päiväkodissa pehmeällä laskulla, nimittäin vielä ei ole päiväkoti täynnä. Saanut siis rauhassa tottua uuteen paikkaan, uusiin työkavereihin ja pikkuhiljaa myös lapsiin :) Vaikka kesälomakin on nyt sitten ohi niin kaikennäköistä tapahtumaa ja touhuilua tuntuu ja näyttää Elokuuksikin riittävän. Tänä viikonloppuna Porissa oli jo toisen kerran järjestetty Porispere. Jos joku ihmettelee nimeä eikä tiedä mistä on lähtöisin ja pitää nimeä pöljänä, niin niinhän me Porilaiset ollaan vähän pöljiä :D Ei vaan, kahtena kesänä ennen Porispereä Porissa oli Sonisphere metallifestarit ja kun tämä siirtyi Helsinkiin Porilaiset totesivat "pitäkää tunkkinne" ja järjestettiin oma festivaali. Perjantai iltaa tuli sitten vietettyä pienessä porukassa tuolla Porisperessä ja illan kruunasi PMMP! PMMP:n naisilla kyllä energiaa piisaa ja keikka oli todella hyvä! 
Leffassakin tuli taas käytyä ja tällä kertaa katsantavuorossa oli Kauko Röyhkän kirjasta tehty elokuva Miss Farkku-Suomi. Tykkäsin! Leffahan on Kauko Röyhkän omaelämänkerrallinen ja humoristinen kuvaus nuoren miehen kasvusta, musiikista ja suuresta rakkaudesta. Nuori mies ei ole kovin "suosittu" koulussa ja mieleen jääkin kohta kun yläkoululainen toteaa luokkakavereilleen saatuaan pään vessanpöntöstä pois "vielä te joskus väitätte että ollaan oltu kavereita" ja kuinkas kävikään......

....ja tässäpä muuten Kauko Röyhkän yksi aikas hyvä biisi! Röyhkäkin esiintyi Porisperessä lauantaina, mutta tuota keikkaa ei tullut nähtyä, koska Porispereilin vain perjantaina :)Ja Positiivisuutta :)

ELÄ TÄYTTÄ ELÄMÄÄ

Vain minä voin vaikuttaa siihen,
millainen elämäni laatu on tänään.
Minä itse päätän käytänkö tämän päivän
hyödyksi vai tuhlaanko sen.
Koska tämä päivä ei koskaan enää palaa uudelleen,
käytän tilaisuuden hyväkseni
ja elän parhaan kykyni mukaan.

Päätän että tämä päivä tuo mukanaan:
- Menestystä, ei epäonnistumisia
- Iloa, ei surua
- Rakkautta, ei vihaa
- Tyydytystä, ei turhautumista
- Naurua, ei kyyneleitä

Valinta on aina minun. 
Elän luovasti, innostuneesti ja pystyssä päin.

Elän täyttä elämää - Tänään!

Oman pihan päivänliljat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti