tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kesäkuu ja kukkia!

Kesä on saapunut kaupunkiin... Kesäkuu on aikalailla loman odotusta ja muutenkin tulevan odottamista, mutta nautikaan taas tästäkin kuukaudesta :) Talosuunnitelmia kovasti tehty ja piirrustukset ovat nyt hyvällä mallilla, kesä-heinäkuunvaihteessa laitetaan rakennuslupa sisään ja sit odotetaan koska päästään aloittamaan. Jossain vaiheessa sitten täytyy varmasti pistää raksablogikin pystyyn :) Nyt on kesää tehty rivarikotimme pihaan! Kesäntunnetta on myös mielessä!

Kesäkuun iltaa viettämässä Icco rockissa!

En todellakaan muista kakkien istuttamieni kesäkukkien nimiä, 
mutta tässäpä niistä kuvia

Vähän ylöspäin kipuavaa ja alaspäin rönsyilevää kukkaa etuoven laatikkoon
Orvokkikori
Puutarhatuoli :)

Amppelia terassilla

Ihanan värikkäitä miljoonakelloja kahdessa tällaisessa ruukussa terassillamme


Pinkkejä pelargonioita terassin ulkopuolella
Etuoven seinää koristaa tämä

Kukkapenkitkin voivat oikein hyvin!

Yksi kukkapenkkiniAkileioihin oli hyökännyt akilleiahyttynen ja muninut nuppuihin, osissa kukista asui sitten näitä toukkia ja jouduin nyppimään suuren osan näistä ihanista kukista pois....
Toinen kukkapenkkini
Ja loppuunhan pitänee vielä pistää kunnon positiivisuus pläjäytykset! :D

Yhteiset airot

Kun asetat itsesi toisen ihmisen asemaan, huomaat pian, miksi he ajattelevat ja toimivat niin kuin tekevät. Nopein tapa onnistua on auttaa ympärilläsi olevia ihmisiä onnistumaan. Silta sinun ja unelmiesi välissä on yhtä vahva kuin sitä kannattelevat ihmiset.

Ota aina lähimmäisesi toiveet ja tarpeet huomioon. Muiden ihmisten auttaminen tuottaa aina osinkonsa. Kun autat lähimmäisesi veneen virran yli, huomaat omankin veneesi saavuttaneen vastarannan!Pähkinänkuoressa ihmissuhteet

 Ei ole olemassa mitään oikotietä kanssaihmisten suosion ja arvostuksen saavuttamiseksi. Ne on ansaittava. On mahdotonta pettää kaikkia kaiken aikaa. Lopulta meidät punnitaan sen perusteella mitä olemme, ei sen mitä yritämme olla. Ihmissuhteiden hoitamisessa lusikallinen vilpittömyyttä ja hyviä aikeita vastaa kauhallista nokkeluutta.

 Ole oma itsesi, 
kaikki muut ovat jo varattuja.
-Oscar Wilde-

Oikein hyvää alkanutta kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti