sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Toukokuu

"Ole kuin ankka, äitini tapasi sanoa minulle.
Ole pinnalla rauhallinen,
mutta melo kuin hullu pinnan alla."
-Michael Caine-
Viha-rakkaussuhde: keväisen kaunis koivu / allergia

Hiljaiseloa vai kiirettä?

Hiljaiseloa on ehkä täällä blogin suunnaalla ollut, mutta ei muuten, tohinaa ja touhua on Outin elämässä riittänyt. Useammankin kerran on ollut tänne mielessä kirjoittaa postausta, mutta joko en ole ehtinyt tai jaksanut tai muistanut kirjoittaa :) Jos nyt kuitenkin ainakin yksi postaus tällekin kuukaudelle!

Tuntuu että tämä kuukausi on mennyt oikein vauhdilla kun kelaan kalenterin kuun alkuun niin tuntuu siltä että vappuahan juuri viikko sitten vietettiin, mutta kalenteri kertoo siitä kuluneen hieman kauemmin. Vappuna oli tarkoitus kirjoittaa aatteellista työväenpostausta politiikka blogiini, mutta se sitten jäi ja se postaus nyt jääköön tekemättä. Outin politiikka blogikin on aikeissa saada lähiaikoina uutta postausta. Politiikan saralla on tapahtunut paljon! Kunnallisvaaleihin valmistautumista on myös startattu joten varmasti kirjoitettavaa sinnekin on :)


"Sinulla voi olla tottumuksia , jotka heikentävät sinua.
Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi,
mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen."
-Sokrates-

Toukokuussa on ollut monenmoista menoa, kokousta ja koulutusta, mutta aivan ihanasti on ollut myös aikaa ystäville ja miehelle <3 Läheiset ovat hyvin tärkeitä tässä elämässä ja suurensuuri voimavara, ei vain hyvää seuraa ja ajanvietettä jakamaan!

Nää on mun maita :D
Tämän kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua suuria, nimittäin saimme Rikun kanssa tontin! Tontille nousee talo, koti! <3 Urakkaa on siis tiedossa, mutta tämä on hienoa aikaa ja odotankin jo rakennustöiden alkua innolla. Saattaahan se olla että se vie ajan ja rahan lisäksi hermoja ja saatanpa jossain vaiheessa odottaa että kunpa se olisi ohi, mutta eihän sitä tiedä. Nyt innolla odotan rakennusprojektimme alkua, yhteisen kodin rakentamista <3 Turha sitä on kauhukuvia maalailla, ihmisiä on monenlaisiaja itselläni on tapana etsiä positiivista ja nauttia kunkinhetkisestä elämästä. Rakennusprojekti tulee olemaan yksi vaihe elämästämme, joten pyritään tekemään siitä sellainen jota on mukava elää ja muistella.Meidän tontti!

Tämän viikon sitten kruunasi The Prodigy! Aikoinani olen itsekin bändiä kuunnellut ja levyhyllystä löytyy bändin yksi levykin, The fat of the land. Voin sanoa että yhdet ehkä parhaimmista bileistä tuli koettua mikkosen ja yhden ihanan ystävän seurassa :) Ihan täysillä tanssittiin seisomokatsomosaa ja ihailtiin että, wau mikä meno seisomokatsomossa! Ihan crazyy menoa oli kyllä :D Vaihtopaidatkin onneksi ostettiin keikkapaikalta, nimittäin keikan jälkeen oli jokseenkin märkä olo ja paidan vaihto raikasti kummasti oloa :D

Keikkaloimaan lähdössä
Tänään on tullut vietettyä todella ihana päivä! Ensinnäkin kesä on rantautunut! :) Vetäsin tänään mekon päälle ja hyppäsin pyörän selkään. Kaupungin suunnalle kun pyöräilin en voinut kun hymyillä, niin hyvät fiilikset tuli auringosta, lämmöstä ja pienestä tuulenvireestä sekä siitä että olin menossa treffaamaan ystävää joka tuli viettämään Suomeen kesäänsä <3 Sainpa siinä sitten vastaantulijoillekin hymyä huuleen, hymyileviä tervehdyksiä vastaantuleville siis olen tarjonnut :D Henna L-H:n kanssa sitten treffattiin ja istahdettiin terassille nauttimaan auringosta ja vaihtamaan kuulumisia lasillisten karpalon makuisten virvokkeiden kera ;) Piipahdettiin sitten Street art näyttelyssä Satakunnan taidemuseossa ja päästiin itsekin taiteilemaan. Varsinaisen näyttelyn taideteoksista en voi tänne laittaa kuvia mutta omista tekeleistämme kyllä :) Näyttelyssä sai itsekin siis tehdä taidetta yhdelle seinälle :) Näyttelystä suunnattiin kirjurinluodon kautta kummatkin kohtia omia kotejamme kun nälkä jo kurni. Itse en ehtinyt kauaa kotona olemaan, kun suunnattiin Rikun kanssa kaupunkiin, mun oli pakko saada Suomen kesän eka ulkojäätelö :D Tästä päivästä on siis nautittu ihan täysillä! <3

Lähitulevaisuudesta sen verran että neljä päivää enää suuntaan Mäntyluotoon töihin ja kesäkuun alusta sitten vaihtuu työpaikkani keskustan suunnalle, samat työt jatkuu, paikat vaihtuu.... 

Ja sitten vielä vähän positiivisuuspostausta kalenteristani :) Toiveita elämään....

Toivetta kylliksi yhdelle aamulle

Aurinko on juuri nousemassa uuden päivän aamuna. Mitä sellaista voisin toivoa, mitä päivä voisi tuoda? Ei mitään sellaista, mikä tekisi muiden maailman köyhemmäksi, ei mitään toisten kustannuksella. Vain niitä harvoja sioita, jotka eivät tullessaan pysähdy minuun, vaan paremminkin koskettavat minua, kun ne tapahtuvat:

- Muutaman ystävän, jotka ymmärtävät minua ja silti pysyvät ystävinäni
- Työtehtävän, jolla on todellista arvoa, sellaista mitä ilman maailma tuntuisi köyhemmältä
-Matkaa pelkäämättömän mielen, vaikkapa väylä ei olisikaan merkitty
- Ymmärtäväisen sydämen
- Huumorintajun ja voimaa nauraa
-Vähän joutilasta aikaa ilman mitään tekemistä
-Muutamia vaitonaisia hetkiä, hiljaista mietiskelyä
Kärsivällisyyttä odottaa näiden asioiden saapumista ja viisautta tuntea ne, kun ne ovat tulleet.

-W.R. Hunt-

Outin taidetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti