lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesän lapsi mä oon.....

No onpas ollut taukoa taas tästä blogista, fitnesselämän puolella kyllä tapahtuu kokoajan :D 

Alkuun onnittelut kaikille koulunsä päättäville, ylioppilaiksi tai ammattiin valmistuneille ja ihan kesälomansakin aloittaville! :)Tämä on minun päiväni

Tämä on minun päiväni. Se on ainutlaatuinen.
Kenelläkään muulla koko maailmassa ei ole täysin sen kaltaista päivää.
Se on menneitten kokemusteni summa ja se sisältää kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet.
Voin täyttää sen ilon hetkillä tai pilata sen hedelmättömällä murehtimisella.
Jos menneisyyden tuskalliset muistot tulevat mieleeni, tai ajattelen tulevaisuutta pelonsekaisin tuntein,
pystyn karkottamaan ne mielestäni.
Ne eivät voi pilata minulta tätä päivää.

-Positiivarit-
 


Sitä kevään ja kesän koitettua itsekin oikein herää luonnon lailla eloon ja energiaa virtaa taas aivan eri tavoin! Huomasin talvella, että nyt on pitkään menty liiankin täysillä ja hieman väsähdinkin ja koin pitkän flunssakierteen. Uskon että kroppani vaan huusi minulle, "hidasta". Tällöin tarvii hidastaa ja priorisoida! En ole mikään masenteluun taipuvainen, enkä koe mitään erityistä väsymystä syksyisin tai talvisin, mutta kevään tullen sen aina huomaa miten olo alkaa olemaan vaan virkeämpi ja energisempi. Rakastan kevättä ja kesää, olen täysin kesän lapsi, aurinko ja lämpö saavat minut olemaan yhtä hymyä ihan vaikka kaupungilla kulkiessa :)

Usko itseen on joskus koetuksella ja kuinka hölmöä se on ja kun sen antaa vielä vaikuttaa itseensä. Itse tällöin saatan alkaa pakittelemaan ja vaikuttamaan ei niin kiinnostuneelta enää asiaa kohtaan. Peilille on hyvä joskus sanoa "I can do it, I will do it!" ja takoa sitä uskoa itseensä. Tänä keväänä on koettu myös pelkoa ja jännitystä epäonnistumisesta, mutta jälkeenpäin, kuinka hölmöä se olikaan :D Olen pistänyt itseni haasteiden eteen monesti ja ilman haasteisiin lähtemistä on vaikea kehittyä ja oppia, huomata osaavansa ja pärjäävänsä. Luotto itseen kasvaa onnistumisten myötä, mutta vastoinkäymisiinkään ei pidä lannistua vaan niidenkin kautta voi kehittyä!

Satakunnan JHL-nuorten, Satasen toiminnan vetäjä, Yyterissä JHL-nuorten kurssilla yhetenä vetäjänä.
IIK! Mitä siitäkin tulee???
Tämähän on mukavaa!
Sehän sujui hyvin! :)


Kevät on jo sisältänyt monenmoista ja kesä sisältää monemoista. On juhlittu ystävä kolmekymppisiä ja valmistumista, on keikkailtu Bon Jovin keikalla... Edessä on juhlia ja konsertteja ja oma talokin nousee Tuulikylässä pikkuhiljaa ja sisustamisen suunnittelun makuun on päästy :)

 
Ihanaa kesän alkua kaikille! Muistakaa nauttia elämän pineistä hetkistä. Onni ja elämästä nauttiminen kumpuaa itsestä sisältä. Asenne ratkaisee aina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti