sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kesäloma toimii!

Loma alkaa olemaan nyt puolessavälissä.... Itse osasin kyllä heti loman alettua kääntää lomavaihteen päälle, mutta taisi siinä auttaa sekin, että heti oli tekemistä :) Heti viikonloppuna kun loma alkoi, lähdettiin ystäväpariskunnan kanssa Turkkuseen. Käytiin Flowparkissa leikkimässä apinoita, suosittelen paikkaa!  Flowpark, löytyyTurusta ja Lappeenrannasta. Flowparkkauksen jälkeen siirryttiin keskustan suunnalle syömään ja syömisen jälkeen Samppalinnaan ja Housut pois! Ei siis itse vedetty, mutta jotkut vetivät :D oltiin siis katsomassa perinteisesti Samppalinnan kesäteatteripläjäys. Välillä vähän ripautti vettä, mutta ei se haitannut ja näyttelijöistäkään ei huomannut että sää olisi haitannut.

Monenmoiset taloprojektiasiat täyttivät myös loman alusta päiviä ja sitten lähdettiinkin Budapestiin, josta matkareportaasin jo kirjoitinkin. Budapestin jälkeen oltiin jopa yksi päivä kotona ja sitten suunnattiin Rasioon ystäväpariskunnan luokse kyläilemään ja ihailemaan jo kuukauden ikäistä uutta tulokasta <3 Raisiosta siirryttiin enoni luo Naantaliin, jossa oltiinkin seuraavaan päivään. Eno vei veneajelulle meidät Nauvoon. Kun taas kotiuduttiin, oli Rikulla loma ohi, joten meiti lomailee nyt "yksinään". Riku säästelee lomaa raksaprojektiin......

Jazzit on vetäisty käyntiin paripäivää sitten ja johan siellä on ehditty pariin otteseen käymään :) Aivan ihana herkkupuotikin jazz-kadulta löytyi. Koju oli täynnä niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja ja mukaan tarttui rasiallinen mm. fetatäytettyjä oliiveja, fetatäytettyjä jalapenoja ja marinoituja valkosipulin kynisä. Tässä onkin tullut haiskahdettua lievästi valkosipulilta muutaman päivän ajan :D Varmasti tulee tehtyä ostoksia vielä lissäkin kyseisestä kojusta ja suosittelen katsastamaan kojun. Jos mainitsemani ja kuvan herkut eivät houkuttele, oli kojussa paljonpaljon muutakin!

Monet valittavat säästä ja että koko loma menee pilalle kun on huonot säät :o No ei ne nyt niin huonot ole! Lomafiilis on asenteesta kiinni muutenkin, eikä säästä! Nih! Oishan se kivempi jos ois jokusen asteen lämpeempi eikä olisi niin epävakaista, myönnän ja itsekin harmiitelen välilä asiaa, mutta meitillä kyllä loma toimii muutenkin. Pitää elää tässä ja nyt ja ottaa päivät sellaisina kun ne tulevat. MINDFULNESS!

Ensi viikon täyttääkin Pori Jazzit ja Suomi Areena. Viikossa tulee olemaan paljon tohinaa ja tohinan keskellä otetaan aikaa myös hääpäivän viettoon, 2-vuotta pian oltu naimisissa! <3 Tästä kaikesta tulee vielä kuulumaan. Ja suosittelenpa kaikille Pori Jazzeja sekä Suomi Arenaa. Minutkin voi bongata milloin mistäkin ja ainakin torstaina JHL:n teltalta klo. 10-12 ja Demarinaisten kirppis/arpajais happeningistä perjantaina klo. 14-16 Salin Säätiön tiloista Porin torin laidalta :)

Hippi, mikä hippi! :D Budapestista ostettu Hard Rock Cafe paita päällä jazzailemassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti