sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tästä kesä voi alkaa!

Tästä kesä voi alkaa, ihania ilmoja nyt viikonloppuna ja aikaa!!!! Kesäkausi alkoi mulla ainkin nyt ja sen kunniaksi kesän ekat jätskitötteröt etelärannassa nautiskeltu! (Vähän ikävä lauttaa) Aikaa on hirveästi enempi kun koulu saatu päätökseen, eikä osaa vielä ainakaan vaan olla, josko koskaan oon osannu vaan olla, elohiiri kun olen. Tänään oon kyllä löhönnyt auringossa, aamu alkoi aurinkoa ottaen terassilla kera romaanin, Stephen Kingin Lisleyn tarina tarttui nyt lukuun. Puoltoista tuntia siinä tuli sitten lueskeltua 26 asteen lämmössä, meidän terassille kun ei tuulikaan osu niin pystyy olemaan ihan biksuilla näin ihanina päivinä.


Piha kutsui myös hommiin, kukkapenkkejä piti siistiä ja kesäkukkia istutella ruukuihin. Ohessa kuvaa mitää kodin terrasta tarttui mukaan :) Pieniä kesäkukkien alkuja vielä, mutta pian kukoistaa terassi ja etuovi!

Jopa ikkunoiden pesu oli tänään ihanaa puuhaa! Jotkut voi pitää hulluna, mutta kun on pitkään siivoillut niin ja näin kovalla kiireellä ja stressillä itse ja mies joutunut suuren osan hoitamaan samalla kun (kausi)sisustus on unhoittunut vallan, on ihanaa kun pääsee ja ehtii itsekkin tekemään kodin eteen enemmän!


Päivänliljat ja kuunliljat muun muassa tekevät kovasti tuloaan kukka
penkeissä.


Ihan olemattomalta näyttää vielä etuoven kukkalaatikko ja köynnös ihan vain pilkistää vasta mutta köynnös humalan pitäis hyvin peittää säleikkö ja petunioiden ihanasti valua alas kukkapenkistä :)


 
Nämäkin vielä pikkuisia alkuja etuoven vieressä seinällä ja terasilla ruukussa, mutta kummankin istutuksen odotan leviävän ihanaksi kukkaloistoksi!

Treenaaminenki aivan ihanaa kun on aikaa, eikä ylimäärästä koulun tuomaa stressiä! Treenit luistaa hyvin, niistä tarkemmin jossain vaiheessa toisessa blogipostauksessa. Viittä treeniä viikossa vedetään ja hyvin luistaa, treenipainot nousee ja täysiä vedetään. Kuntosalin kesälukkari alkaa huomenna! Meitillä tuttuja pace ohjauksia, mutta sain myös oman tankopumppi tunnin!!! :D Tänään kävin vetäsees läpi kesäpumppiohjelman, jolla nyt ainakin kesäkuun loppuun vedetään. Muutama kesähitti mukana ja musaa aika monipuolisesti sieltä ja täältä, tunti alkaa toisten mielestä niin ihanalla ja toisten mielestä niin ärsyttävällä biisillä tästä kesä voi alkaa, mutta enempää paljastuksia ei tule. Tänään treenasin ohjelman läpi ja voin luvata että pumppia on luvassa koko kropppaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti